Раніше ми давали рецепт гарбуза, тушкованого з морквою і сметаною.
Маринований гарбуз готується дуже швидко і має насичений кисло-солодкий смак із приємним ароматом. Спочатку її злегка відварюють, а потім маринують з додаванням гірчиці, оцту та кропу. Ця страва ідеально підходить як закуска до м’яса чи риби, а також як доповнення до круп. Мариноване гарбуз можна використовувати як начинку для пирогів або основу для салатів.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Російські війська продовжують вбивати мирних жителів України. На фронті ситуація залишається складною.
Названо суми підвищення пенсійних виплат та дати, коли це відбудеться.
Смажені страви вважаються менш корисними, а через використання невідповідних жирів можуть ставати навіть шкідливими.
22 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день людей із порушеннями мови. Християни вшановують пам'ять святого…
Для приготування оригінального та смачного торта зовсім не обов'язково купувати яйця чи вершкове масло, є…
Пишна фігура та нестандартні форми – зовсім не привід засмучуватися та відмовляти собі у красивих…