Раніше ми давали рецепт гарбуза, тушкованого з морквою і сметаною.
Маринований гарбуз готується дуже швидко і має насичений кисло-солодкий смак із приємним ароматом. Спочатку її злегка відварюють, а потім маринують з додаванням гірчиці, оцту та кропу. Ця страва ідеально підходить як закуска до м’яса чи риби, а також як доповнення до круп. Мариноване гарбуз можна використовувати як начинку для пирогів або основу для салатів.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Розповідаємо у яких випадках за спиляне дерево доведеться заплатити штраф і чи можна уникнути покарання.
2 квітня в Україні відзначають Всесвітній день поширення інформації пpо проблему аутизму, Міжнародний день дитячої…
Певні гривневі банкноти можуть не прийняти в магазині, а деякі - навіть у банках. Які…
Паски з такого тіста виходять неймовірно повітряними, ароматними та смачними.
Сучасні технології допомагають значно спростити догляд за рослинами та садовою ділянкою.
Інжир - це екзотична рослина, яка вже встигла прописатися на ділянках багатьох українців, проте у…