Звичайно, потрібно дотримуватись рецепту, а точніше кількості інгредієнтів і тоді оладки точно вийдуть.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніші сирники.
Головне правило пишних, високих та м’яких оладок – це кефір. Його досвідчені господині радять підігрівати перед замішуванням тіста. Кип’ятити не потрібно, а ось підігріти – так, треба.
Читайте також:
У багатьох українців підвіконня прикрашають фіалки, але не всі квітникарі можуть похвалитися яскравим та пишним…
У понеділок, 25 листопада, під впливом антициклону на всій території країни опадів не очікується. Вночі…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень обіцяє бути насиченим: Марс та Плутон формують опозицію, додаючи динаміки у розвиток світових…
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…