Ачма – грузинський сирний пиріг з м’яким тестом і ніжною начинкою, один із видів хачапурі. А ми пропонуємо вам рецепт із готового лаваша.
«Лаваш тонкий — 2 штуки, сир домашній 9% — 200 грамів, сир сулугуні — 200 грамів, кефір 2,5% — 300 мілілітрів, яйце — 4 штуки, масло вершкове — 30 грамів, перець чорний мелений та сіль — за смаком.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
Злегка остиглий пиріг витягнути з форми і нарізати порційними шматками.
Софія Олександрівна, м. Дніпро»
Читайте також:
З такою проблемою, як закисання очей, багато хто стикався. Якщо це незначні виділення з очей,…
Наукові дослідження свідчать, що ще 100 років тому людина споживала в середньому один кілограм хліба…
Трофічні виразки зазвичай локалізуються в області стопи, кісточки або гомілки. Вилікувати їх дуже складно, а…
Після підвищення вартості електроенергії, заряджання електромобілів теж подорожчало. І багато власників електрокарів думають, що утримувати…
Ми вже розповідали, як обдурюють на базарі під час зважування продуктів. Однак обдурюють нас не…
Українці, котрі вирішили зайнятися організацією власної справи, на певному етапі задаються простим запитанням: а що…