Вівторок, 15 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 14 по 20 жовтня

Гороскоп на тиждень з 14 по 20 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Від 14 до 20 жовтня відбувається усвідомлення реальності, розкриваються приховані факти. Всі спотворення розсипаються, як пил на вітрі, залишаючи правду перед очима.

Це час осяянь та нових починань, але також зростання напруженості та агресії у зовнішньому світі.

Протягом тижня відбувається дедалі більше змін у державних структурах, відбуваються яскраві та значущі події – пік активності очікується на другу половину тижня. Середина цього періоду сприятлива для вирішення давніх проблем та зміцнення взаємин.

14 жовтня – точний напружений аспект Сонце-Марс, а Венера в опозиції з ретро-Ураном.

Трохи згладжує потенціал, який тисне, гармонійна взаємодія Сонця та Юпітера. На жаль, кількість руйнувань внаслідок воєнних дій може значно зрости. Цей день не підходить для ведення конструктивного діалогу. Психологічний клімат не сприяє ефективному пошуку спільних рішень.

15 жовтня Венера у гармонійному аспекті з ретро-Нептуном, що покращує атмосферу, сприяючи натхненню та вирішенню давніх проблем. Цього дня можна зміцнити взаємини формальними угодами, дипломатією та контрактами, прагнучи стійких та задовільних результатів. Людям, які перебувають далеко від рідних місць, може надатись щасливий шанс. Після виконаної важкої роботи досягається бажаний результат, відчиняються необхідні двері, з’являються покровителі.

Від 16 жовтня Плутон переміщується директно Козорогом в останньому градусі знака. Це сильне становище потужної планети, вона має ядерні енергії, що обов’язково викличе перетворення в різних інститутах влади, державних структурах, фінансовій сфері. 20 листопада Плутон вийде з Козорога і повернеться сюди приблизно за 250 років.

Повня 17 жовтня акцентує активні дії, а Венера у Стрільці з 22:28 (gmt+3) принесе радість та легкість у особисті взаємини. Те, що здавалося дивним і незрозумілим, тепер очищується, мов каламутне скло, через яке раптом бачиш чітко і ясно.

Гороскоп на тиждень з 14 по 20 жовтня

Овен

Тиждень обіцяє несподівані повороти у житті. Можливо, доведеться швидко адаптуватися до нових умов, що може спричинити стрес, але принесе цінні уроки. Краще уникати раптових рішень.

Телець

У цей період старі друзі можуть нагадати про себе, можливо, ви зустрінетеся з ними. Також можуть з’явитися несподівані сімейні обов’язки.

Близнюки

Ви опинитеся в центрі уваги завдяки своїм ідеям. Ваш творчий потенціал відкриє нові здібності. Також у відносинах з близькими можливими є дрібні непорозуміння.

Рак

Чекайте на приплив енергії – це позитивно позначиться на вас. У вашому домі настане спокій, що дозволить більше часу присвятити собі. Також будуть приємні новини від старого знайомого.

Лев

У цей час не бійтеся брати на себе відповідальність. Не покладайтеся на поради інших, візьміть за орієнтир власний досвід. Також зірки радять більше уваги приділяти своєму здоров’ю.

Діва

Вам доведеться звернути увагу на незавершені справи, щоб уникнути можливих непорозумінь. Також цими днями наберіться терпіння, не доводьте до конфліктів у сім’ї.

Терези

Вам слід бути обережними в питаннях, пов’язаних із сімейними справами. Також зірки рекомендують більше часу присвятити відпочинку та зустрічам з друзями. Це допоможе зняти накопичене напруження.

Скорпіон

У цей період ви відчуєте внутрішню гармонію та спокій. Саме час розкреслити плани, цілі та завдання на довгий час уперед. Не відмовляйтеся від запрошень на вечірки та інші дружні зустрічі.

Стрілець

Цього тижня суперечки можуть легко перетворитися на сварки. Намагайтеся не проявляти агресію. Зірки радять «тихе» дозвілля: читання, прогулянки, риболовлю.

Козеріг

На вас чекає стан душевного спокою, тиждень пройде легко і приємно. Ваші справи покращаться. Зірки також радять зайнятися улюбленими захопленнями.

Водолій

Справи, які ви розпочнете цього тижня, згодом виявляться успішними і розвиватимуться швидше, ніж ви планували. Також це слушний час для пошуку нових джерел доходу та випадкових заробітків.

Риби

Вам слід зайнятися своїм здоров’ям, відвідайте лікаря за потреби. Також зірки радять ближче до вихідних бути уважними, вас можуть обдурити або в чомусь переконати, а це потім позначиться несприятливо.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні