Субота, 12 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗакуска для справжніх гурманів: шинка, ананас та сир без грама хліба

Закуска для справжніх гурманів: шинка, ананас та сир без грама хліба

Этот материал также доступен на русском языке
Іноді для ідеального перекушування не потрібні складні інгредієнти або довгий годинник на кухні. Саме це доводить закуска, яка буквально підкорила мережу своєю простотою та витонченим смаком.

Раніше ми давали рецепт соковитих котлет без грама м’яса.

Легкий рецепт для 8 порцій швидко розлетівся по соцмережах, дивуючи користувачів своєю простотою і при цьому по-справжньому насиченим смаком. Ананаси, ніжне варене куряче філе, сир «кіска» і хрумке листя салату створюють гармонійне поєднання.

Інгредієнти:

  • 3 кільця консервованого ананаса,
  • половина вареного курячого філе,
  • майонез (собі) до смаку,
  • 8 скибочок шинки,
  • 8 листя салату,
  • сіль та перець (собі) до смаку,
  • 4 прядки сиру «кіска» (розділити навпіл).

Приготування:

  1. Почнемо з курячого філе: його потрібно відварити та нарізати кубиками, а потім змішати з ананасами, приправивши майонезом, сіллю та перцем. Цей етап простий, але саме поєднання ніжного м’яса із соковитими ананасами стане серцем страви.
  2. Далі сир «кіску» розділіть на тонкі волокна. Одне з них акуратно розтягніть у вигляді мотузки — воно стане частиною нашої закуски. На шинку укладаємо хрумке листя салату, а зверху — суміш з курки та ананаса.
  3. Тепер головний фінт – зав’яжіть всю конструкцію сиром, щільно обертаючи начинку. Можна злегка посипати блюдо чорним кунжутом для контрасту та естетики. За кілька хвилин ви отримаєте легку, але ситну закуску, готову здивувати гостей або урізноманітнити ваш повсякденний раціон.

Не забудьте: ця закуска не вимагає хліба, що робить її не тільки смачною, а й легкою для травлення.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні