Напевно, ви пробували вареники з десятками різних начинок. Але сьогодні пропонуємо приготувати, мабуть, один із найоригінальніших варіантів — із запеченими яблуками, сиром і тим’яном. Повірте, це дуже смачно!
Раніше ми розповідали, як приготувати цікаву варіацію шуби.
Інгредієнти:
- яблука — 4 шт.;
- тим’ян — за смаком;
- сир — 100 г;
- борошно — 320 г (плюс для замішування);
- гаряча вода — 180 г;
- рослинна олія — 3 ст. л.;
- цукор — 1-2 ст. л.
- щіпка солі
Приготування:
- Відправте очищені та нарізані яблука у розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте до готовності.
- Для тіста до борошна додайте щіпку солі, гарячу воду (90 градусів) та олію. Добре вимішайте тісто.
- Дістаньте запечені яблука і з’єднайте їх із тим’яном та сиром. На власний смак додайте цукор.
- Тісто розкотіть, виріжте кружечки, додайте начинку, зліпіть вареники і зваріть їх у киплячій воді протягом 3-4 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: