Японський крабовий салат
Любителям крабових паличок, яким набридли стандартні страви з ними, цей салат дуже сподобається. Скуштувавши найпростіший рецепт японського салату з крабових паличок, ви не зможете від нього відірватися, такий він смачний.
Інгредієнти
Крабові палички – 500 грамів, свіжий огірок – 200 грамів, морква – 150 грамів, майонез – 7 столових ложок, соєвий соус – 1,5 чайної ложки, мед – 2 чайні ложки, білий кунжут – за смаком.
Приготування
- Кунжут підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
- Крабові палички розгорнути і скласти одна на одну. Нарізати дуже тонкою соломкою.
- Огірок і моркву так само нарізати спочатку смужками, а потім дрібною соломкою. Або скористайтеся терткою для моркви по-корейськи.
- Для заправки змішати майонез, соєвий соус і рідкий мед. Якщо хочете зробити салат гострішим, додайте в заправку гострий соус чилі.
- Змішати крабові палички з огірком і морквою.
- Посипати кунжутом і полити соусом.
Готовий крабовий салат за бажанням можна прикрасити зеленню.