Паштет готуватимемо з курячої печінки, цибулі, моркви та вершкового масла.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти печінку в клярі.
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 500 г;
- Вершкове масло – 100-200 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Чорний перець, запашний перець, лавровий лист та сіль – за смаком.
Приготування:
- Цибулю наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці.
- Обсмажте цибулю, додайте моркву і також обсмажте до м’якості.
- Печінку промийте, просушіть паперовими серветками, можна нарізати печінку на шматочки, щоб вона швидше приготувалася.
- Зніміть зі сковороди цибулю та моркву та відправте туди печінку, обсмажте з двох сторін, а потім додайте спеції, цибулю та моркву, 1 ст. ложку вершкового масла і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 20.
- Виберіть лавровий лист, щоб він не потрапляв у паштет і пропустіть печінку з овочами через м’ясорубку або подрібніть блендером.
- Додайте вершкове масло і добре перемішайте.
Читайте також: Такої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м’якою та соковитою – секрет у воді