П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩе ніжніше та смачніше: такі картопляні деруни ваші рідні точно оцінять –...

Ще ніжніше та смачніше: такі картопляні деруни ваші рідні точно оцінять – рецепт на мільйон

Этот материал также доступен на русском языке
Деруни – улюблена страва багатьох українців, але часто через наявність борошна вони виходять жорсткими та не дуже апетитними. Пропонуємо приготувати найніжніші деруни без борошна.

Звичайно, є рецепти дерунів, де нічого крім картоплі, яєць та спецій додавати не потрібно, але не у всіх виходить приготувати деруни за цим рецептом. А ось з додаванням крохмалю деруни виходять просто неймовірно ніжними та смачними.

Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з гарбузом.

Інгредієнти:

6 картоплин;
• 1 куряче яйце;
• 2 цибулини;
• 2 ст. ложки крохмалю;
• перець чорний, сіль – за смаком;
• олія для смаження.

Приготування:

1. Краще віддати перевагу картоплі, яка містить високу кількість крохмалю.
2. Помийте картоплю, очистіть її від шкірки і натріть по черзі з цибулею на дрібній тертці. В суміш додайте крохмаль, перець, сіль та яйце. Ретельно розмішайте масу.
3. Розігрійте сковороду з олією та обсмажте драники з двох сторін до золотистого кольору.
4. Щоб драники не були надто масляними, їх можна викладати на паперовий рушник.
Приємного апетиту!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні