Неділя, 29 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 30 вересня по 6 жовтня

Гороскоп на тиждень з 30 вересня по 6 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Астрологічні події періоду відбивають великі зміни, які впливають на взаємини, соціальні та правові сфери.

Це час внутрішніх трансформацій та перебудов, як на особистому, так і на глобальному рівні, що супроводжується напруженістю, яку важливо вчитися долати через спокій та гнучкість.

Протягом тижня активуватимуться кармічні деструктивні програми у партнерстві, які прийдуть до свого піку розкриття у сонячне затемнення 2 жовтня закриває осінній коридор затемнень 2024 року, а також наголошують на нашому зв’язку з грандіозними процесами Всесвіту.

Аспект поєднання затемнення з Меркурієм та негативною кармічною точкою Чорним Місяцем від 1 до 3 жовтня дає ефект спотворення, пастки свідомості, за допомогою яких мозок переконує нас у правильності того, що не є корисним та природним. Ухвалені в цей період рішення створюють кармічну вирву, яка забирає позитивну енергію та нові можливості.

На початку жовтня ми опиняємось в епіцентрі найважливіших світових подій, внутрішня напруженість зростає, що ускладнює конструктивний діалог. Сонячне затемнення 2 жовтня відбудеться у знаку Терези, є також точкою молодика і вимагає від нас особистісної еволюції через збалансовані стосунки та готовність до компромісів. Важливо приділити увагу зміцненню відносин, заснованих на довірі та відповідальності, оскільки великий ризик серйозних конфліктів, розлучень, непорозумінь у взаємодії з діловими партнерами, у співпраці.

Тиждень 30 вересня – 6 жовтня символізує ключовий переломний момент, коли ми можемо або розрубати кармічні вузли минулого, завершивши деструктивні партнерські програми у взаєминах, або зав’язати нові вузли, які тиснуть кармічними боргами та перешкоджатимуть формуванню щасливого майбутнього.

Гороскоп на тиждень з 30 вересня по 6 жовтня

Овен

Усі серйозні питання постарайтеся вирішити у першій половині тижня. Друга його половина більше схожа на відпочинок: плануйте зустрічі з друзями або родичами.

Телець

Зараз вам треба відмовитися від усіляких нововведень. Слідкуйте за своїм здоров’ям, можливо, варто урізноманітнити харчування. Порадуйте себе смачною їжею, яку ви давно хотіли приготувати.

Близнюки

У цей період зірки будуть до вас прихильні. Ви будете налаштовані рішуче і зможете багато чого досягти. Добре призначати ділові зустрічі, влаштовуватися на роботу.

Рак

Початок тижня буде спокійним. У середу можуть виникнути непередбачені завдання, які потребують негайних рішень. Довіртеся інтуїції й не ігноруйте порад друзів.

Лев

Плідний період. Ви зможете зосередитися на тому, що дійсно є важливим, і переробити багато справ. У вихідні рекомендується відпочинок для відновлення сил.

Діва

Вдалий період. Сміливо беріться за задумані справи, оскільки можна досягти хороших результатів. Можливими є невеликі грошові надходження.

Терези

Ви будете дуже завантажені справами. Ймовірно, доведеться вирішувати кілька завдань одразу. Можуть погіршитися стосунки з родичами. Постарайтеся не виходити із себе.

Скорпіон

Присвятіть цей період відпочинку та поповненню енергії. Намагайтеся частіше бувати на свіжому повітрі. Щодня робіть нескладну гімнастику.

Стрілець

У цей період із серйозними справами краще поки що почекати. У спілкуванні з близькими можливими є непорозуміння. Зірки радять зайнятися своїм здоров’ям, можливо, варто відвідати лікаря.

Козеріг

Підходящий час для знайомств, спілкування, різноманітних заходів. У вас вдасться багато про що домовитися, знайти однодумців. Можливими є несподівані грошові надходження.

Водолій

Сприятливий тиждень для будь-яких справ. Але вам слід вірити у власні сили. Не допускайте думок про провал, заручіться підтримкою однодумців. Вихідні зірки радять провести з родичами.

Риби

Тиждень пройде насичено. На вас чекають приємні сюрпризи, все буде складається найкращим чином. Зірки радять зайнятися творчістю або хобі.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні