Раніше ми писали, чому кардіологи радять віддавати перевагу рибі перед м’ясом.
Мойва – це невелика океанічна риба із сімейства лососевих, яку цінують заъї поживні властивості та приємний смак.
Мойва: особливості та харчова цінність
У 100 г сирої мойви міститься близько 110 ккал. Варена риба зберігає приблизно ту ж калорійність, а при додаванні олії чи соусу вона значно збільшується, що варто враховувати тим, хто стежить за своєю вагою.
Мойва багата на цінні речовини, які корисні для організму:
Завдяки цьому складу, мойва виділяється серед інших продуктів тваринного походження, будучи чудовим джерелом поживних речовин для підтримки здоров’я та гарної фізичної форми.
Вас також можуть зацікавити новини:
Щоденні життєві задачі та ситуації, які багатьом людям здаються простими та буденними, для літніх людей…
Стільниця - це ключовий елемент будь-якої кухні, який не тільки надає їй стиль, а й…
З пониженням температури чимало помешкань страждають від появи плісняви на стінах і стелях. Це не…
Щоб цибуля добре прижилася і навесні пішла у зростання, грядки потрібно добре підготувати. Досвідчені овочівники…
29 вересня очікуються сильні зливи на заході країни. Пройдуть дощі, у Карпатах, на Прикарпатті та…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?