Пікантний соус із темного винограду відмінно підійде до м’ясних страв, птиці. Його насичений смак і аромат трохи грає винними нотками, але без алкогольної складової, а помірна гострота робить соус по-справжньому гурманським.
Приготувати соус нескладно, а смаковий ефект перевершить усі очікування.
Виноград — 500 грамів, винний оцет — 100 грамів, мелений імбир — 1,5 чайної ложки (приблизно 4,5 грама), червоний гострий перець — 1/3 чайної ложки, часник — 1 зубчик, цукор — 100-120 грамів, щіпка солі.
Врахуйте, що при охолодженні соус стане густішим.
Вас також можуть зацікавити новини:
Остеохондроз – це захворювання опорно-рухового апарату. При ньому витончуються кістки та хрящі суглобів.
Коли мова заходить про розумну техніку, багато хто представляє кондиціонери, холодильники, чайники і тільки в…
Не секрет, що шахраї йдуть «в ногу з часом», вигадуючи нові й нові схеми обману.
Таке наше життя, що похорон - це не тільки сльози і біль, але й матеріальні…
Асиметрична ванна Ravak – це чудове поєднання сучасного стилю та практичності. Якщо ви прагнете знайти…
В Україні держава адресно підтримує тих, хто цього найбільше потребує.