Субота, 21 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниВи виглядатимете на мільйон: стилісти назвали найтрендовіші стрижки на довге волосся

Ви виглядатимете на мільйон: стилісти назвали найтрендовіші стрижки на довге волосся

Этот материал также доступен на русском языке
Мода змінюється – це відома аксіома. Власницям короткого волосся легше наслідувати модні тенденції. А от жінки з довгим волоссям мають добре обдумувати кожне рішення, адже доглядати за довгими пасмами завжди важче. Разом з тим кожна жінка бажає мати актуальний вигляд, бути сучасною та стильною.

Стилісти запевняють, що мода піднесла довге волосся на пік популярності. Тому не радять безжально різати довжину, якщо в цьому немає нагальної потреби. Придивіться до модних рішень, які фахівці пропонують для довгого волосся.

Читайте також: Ця стрижка набирає шалену популярність у світі та підходить для жінок будь-якого віку

Багатошарові стрижки

Волосся має різну довжину: знизу довше, а до маківки стає коротшим. Це дозволяє не витрачати час на витягування та рутинне укладання щодня. Простота та легкість – ознака модної зачіски цього сезону.

Стрижка «Лисячий хвіст»

Така форма залишає максимальну довжину позаду і робить коротшими пасма біля обличчя. Таким чином схематично стрижка нагадує літеру V або «лисячий хвіст». Перевагою стилісти називають нескладний догляд і рідку корекцію. Така форма підходить жінкам  різним типом обличчя. Її можна доповнювати чубчиком або обійтися без нього. Носять «лисячий хвіст» з проділом посередині або асиметричним проділом.

Стрижка «Метелик»

Дуже популярна стрижка з чубчиком. Вона надає схожості на крила метелика. Градуйована багатошарова стрижка на будь-яку довжину доповнюється подовженим чубчиком. Його носять розділивши на два боки. Легке підкручування пасм дає легкі завитки на кінцях, імітуючи рух крил метелика.

Читайте також: Ці стрижки ідеально підходять для сивого волосся – ось які зачіски рекомендують стилісти

Стрижка прямий зріз

Довге волосся з прямим зрізом – ознака доглянутого і стильного образу. Гладкі пасма, звісно, потребують ретельного укладання, щоб зріз виглядав ідеально. Зате ефект, який чинить така стрижка на оточуючих, того вартує. Ця зачіска популярна і на конкурсах краси і в повсякденному житті.

Зачіска “Балаяж”

Час від часу техніка фарбування балаяж з’являється на горизонті модних тенденцій. Осінь-2024 теж такий період. Фарбування, що має ефект вигорівших на сонці пасм, додає об’єму, натуральності та глибини. Стилісти рекомендують цю техніку фарбування для власниць довгого волосся з різними формами стрижки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні