Раніше ми давали рецепт іспанського швидкого супу.
20 вересня щороку пишно святкується Всесвітній день паельї.
Паелья – національна іспанська та валенсійська страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням оливкової олії. Крім цього в паелью можуть додаватися морепродукти, овочі, курка, біле вино, зелень та спеції.
Пропонуємо також приготувати цю смачну страву.
Рецепт класичної паельї з морепродуктами. Цю страву можна готувати хоч щодня і навіть на свята. Щоб страва рівномірно приготувалася – візьміть плоску сковорідку-паельєру.
Для бульйону з креветкових панцирів: 0,5 л води, панцирі 20 креветок, половина стебла селери, горошок запашного перцю, лавровий лист, сіль, часник
Готову страву посипте листям петрушки або кінзи, в центр покладіть половинку лимона.
Відразу подавайте до столу!
Вас також можуть зацікавити новини:
Зберігання часнику це не просто процес, а справжнє мистецтво. Часто садівники стикаються із проблемою гниття…
Багато українців через війну опинилися у складній життєвій ситуації, особливо це стосується пенсіонерів. Один із…
У Тернополі проводиться запис на надання гуманітарної допомоги. Реєстрація закриється при набранні необхідної кількості заявок.…
Українське законодавство суворо регулює правила реєстрації для громадян країни та іноземних громадян. Порушення цих вимог…
Послуга для клієнтів надається безкоштовно до кінця 2024 року. Процес замовлення є максимально простим.
Українських споживачів попередили про можливі великі штрафи. Це стосується тих, хто встановив бойлер. Необхідно правильно…