Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниНавіть найбрудніші кухонні рушники стануть сніжно-білими після такого прання – секретний прийом

Навіть найбрудніші кухонні рушники стануть сніжно-білими після такого прання – секретний прийом

Этот материал также доступен на русском языке
Охайна кухня немислима без чистих рушників. Проте, якщо ви належите до господинь, які часто і багато готують, то дуже важко тримати кухонні рушники чистими, особливо, якщо вони білого кольору. Кілька порад допоможуть вам правильно прати такі рушники, щоб вони завжди були гордістю, а не соромом господині.

Боракс та пральний порошок

Фахівці британської мережі хімчисток Hello Laundry поділилися ефективним засобом для прання особливо забруднених білих речей. Йдеться про Боракс – порошкоподібний засіб, який є тетраборатом натрію з точки зору хімії. Рекомендується до половини норми прального порошку додати боракс з розрахунку 1:1. Прати можна в пральній машині, як ви це робите зазвичай.

Раніше ми розповідали, як зробити махрові рушники м’якими.

Таким чином вдасться не тільки прибрати плями, а й позбутися сіруватого відтінку, якого набувають білі рушники після кількох використань.

Лимонний сік замість ополіскувача

Якщо не вдається придбати борокс, можна скористатися перевіреним домашнім засобом для білизни рушників. У відсік для ополіскувача замість магазинного засобу додайте кілька ложок лимонного соку. Це відбілить рушники, а також пом’якшить їх волокна.

Лимонний сік можна замінити розчиненою у воді лимонною кислотою.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні