Раніше ми давали рецепт італійського яблучного пирога.
Фламмкухен – це жанр німецьких відкритих пирогів з різними начинками на тонкому хрусткому тісті, що зовні нагадують італійську піцу. Дослівно фламмкухен (Flammkuchen) означає «полум’яний пиріг», у класичному варіанті ці пироги випікаються в печі, прямо на відкритому вогні. Рецепт вигадали в Ельзасі, задовго до того, як цей регіон став частиною Франції, і в Німеччині його досі люблять, особливо в Берліні.
Приготувати тісто дуже просто, воно не потребує вистоювання, тож це справді легка справа. Все, що вам залишиться зробити, це прикрасити його і випекти.
Вас також можуть зацікавити новини:
Сезон баклажанів ще не закінчився, тож користуйтесь моментом! Сьогодні пропонуємо приготувати дивовижні човники.
Українським водіям загрожують штрафи. У патрульній поліції нагадали про важливе правило.
У головній компанії-газопостачальнику України заявили про зміни, які стосуватимуться 96 тисяч громадян.
Протягом тижня охочі можуть подати заяву на надання нової грошової допомоги.
Для того, щоб вибрати відповідну модель, потрібно розуміти, які компоненти й характеристики мають вирішальне значення.
Правозахисники б'ють на сполох через можливу ліквідацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Як…