Раніше ми давали рецепт італійського яблучного пирога.
Фламмкухен – це жанр німецьких відкритих пирогів з різними начинками на тонкому хрусткому тісті, що зовні нагадують італійську піцу. Дослівно фламмкухен (Flammkuchen) означає «полум’яний пиріг», у класичному варіанті ці пироги випікаються в печі, прямо на відкритому вогні. Рецепт вигадали в Ельзасі, задовго до того, як цей регіон став частиною Франції, і в Німеччині його досі люблять, особливо в Берліні.
Приготувати тісто дуже просто, воно не потребує вистоювання, тож це справді легка справа. Все, що вам залишиться зробити, це прикрасити його і випекти.
Вас також можуть зацікавити новини:
Обирайте сучасні вишиванки в стилі бохо – унікальне поєднання традиційної української вишивки та актуального стилю.…
Тепла погода чи знову заморозки? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для успішного висаджування різних рослин, а також догляду за садом та городом краще орієнтуватися на…
Побалуйте себе в піст надзвичайно смачними котлетами. Горохляники готуються просто й швидко!
Які нововведення стосовно податків хочуть запровадити в Україні та кого це торкнеться.