Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниСпоживачам будуть видавати компенсацію за покупки – як оформити

Споживачам будуть видавати компенсацію за покупки – як оформити

Этот материал также доступен на русском языке
На початку вересня в Україні запрацювала урядова програма підтримки українських виробників «Національний кешбек». За придбання деяких українських товарів покупцям обіцяють повертати 10% від їхньої вартості.

Щоб стати учасником програми, потрібно відкрити спеціальний рахунок у банку – через мобільний застосунок або у відділенні. Далі розповідаємо, як це зробити онлайн.

Зверніть увагу! На даний час відкрити спеціальний рахунок можна у застосунку таких банків, як: «Приват24», «Sense Bank», «ПУМБ», «А-банк», «Глобус», «Укрсиббанк» або «Акордбанк».

Відкрийте додаток банку, яким ви користуєтеся, наприклад, «Приват24». На головній сторінці ви побачите пропозицію створити віртуальну банківську картку під назвою «Кешбек «Зроблено в Україні». Натисніть на неї та дотримуйтеся інструкцій:

  • ознайомтеся з тим, як працюватиме карта з кешбеком, і натисніть «Продовжити»;

  • погодьтеся з умовами відкриття рахунку та користування карткою, натискаючи «Продовжити», поки не закінчиться вся інформація.

Якщо сервер не відповідає через велику кількість запитів, спробуйте повторити операцію за 10-15 хвилин або ввечері. Далі потрібно підписати документи. Банк пропонує зробити це віртуально:

  • за допомогою цифрового підпису, завантаживши файл з вашого пристрою;

  • або за допомогою коду, який надішлють на ваш мобільний телефон (цей варіант найпростіший).

Коли на екрані з’явиться електронна форма, завантажте файл з підписом або введіть чотиризначний код з повідомлення.

Потім натисніть «Продовжити» і дочекайтеся виконання операції.

Після цього вам має прийти повідомлення, що картка вже доступна. Натисніть на нього, і ви автоматично перейдете до застосунку «Дія».

У «Дії» перейдіть у меню «Сервіси», оберіть послугу «Національний кешбек» і натисніть «Розпочати» для активації картки.

Тепер у «Дії» ви можете накопичувати бонуси та відстежувати історію покупок. Якщо картка не з’явилася у застосунку, спробуйте оновити його.

(Далі буде)

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні