Вівторок, 17 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниОголошено про реєстрацію на отримання продуктових наборів: як подати заявку

Оголошено про реєстрацію на отримання продуктових наборів: як подати заявку

Этот материал также доступен на русском языке
Українців запрошують зареєструватись на отримання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Як подати заявку – читайте нижче.

Раніше ми писали, що громадян запрошують отримати гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста.

Оголошено про попередню реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги (продуктові набори) для ВПО, зареєстрованих у Дарницькому районі міста Києва. Допомога надається громадянам із населених пунктів, які знаходяться на даний час під обстрілами у червоній зоні, окуповані або постраждали внаслідок воєнних дій.

Дані буде перевірено на відповідність критеріям.

Після реєстрації заявки проходять два етапи перевірки:

  1. Технічний відбір. Це перевірка наявності всіх обов’язкових даних і відсутності в них помилок. Якщо заявка пройшла технічний відбір. Вам зателефонують волонтери та зареєструють Вас, забронюють за Вами продуктовий набір на конкретну дату та час.
  2. Повторна перевірка наявності ваших даних у списку у день видачі. Продуктові набори видаються тільки з наявності довідки ВПО (тільки зареєстрованим особам у Дарницькому районі міста Києва у 2022-2024 році).

Як отримати гуманітарну допомогу:

Треба заповнити форму для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhhjDoCCgsJRSoteG-KbEFw_v6438r-aipgDZn4yN2ZFY28Q/viewform

Джерело: to4ka.fun

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні