Раніше ми писали, як приготувати баклажани, запечені з овочами.
Інгредієнти
- Солодкі перці 2-3 штуки.
- Сир 100 р.
- Часник 1 зубчик.
- Майонез до смаку.
- Сіль до смаку
Приготування
- Перці розріжте вздовж половинки. Видаліть насіння та внутрішні перегородки.
- Збризкайте маслом і викладіть на застелений фольгою лист зрізом вниз. Запікайте приблизно півгодини за температури 200 °С.
- Остудіть та очистіть від шкірки.
- Кожну половинку можна розрізати ще на дві частини.
- Сир натріть на великій тертці. Часник пропустіть через прес. Змішайте з майонезом і трохи посоліть.
- Розкладіть начинку на шматочки перцю і скрутіть рулетики. Залишіть у холодильнику на півгодини перед подачею.
Приємного апетиту.
Вас також можуть зацікавити новини:
- Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)
- Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)