Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на неделю со 2 по 8 сентября

Гороскоп на неделю со 2 по 8 сентября

Этот материал также доступен на русском языке
Від першого тижня вересня ми опиняємось у вирі подій та потужному потоці різного роду інформації. Дві енергійно потужні, войовничі планети – Марс і Плутон – змінюють знаки зодіаку, готуючи до фінальної стадії поточні агресивні конфлікти.

2 вересня Плутон повертається востаннє у знак Козорога до 20 листопада. У цей період буде ухвалено глобальні рішення, підбито підсумки того, що було особливо актуально від березня 2023 року. Відбудеться остаточне форматування державних систем та структур, будуть окреслені основні напрями у світовій економіці, міжнародних відносинах та зовнішній політиці багатьох країн.

Молодик у Діві 3 вересня дозволить перейти від теорії до практики, від розмов до конкретних дій, включитися в роботу, відповідально виконуючи свої зобов’язання. Формуються цікаві зміни взаємовигідних взаємин та співробітництва у медичній, аграрній, гуманітарній сферах.

Увечері 4 вересня Марс входить у знак Рака, де має статус падіння, що знижує фізичну активність, але збільшує психічну силу. Корисно направити цю енергію на вдосконалення свого внутрішнього світу. Транзит триватиме до 4 листопада і принесе обставини, за яких легше пристосуватися до оточення.

З’єднання Венери з низхідним місячним вузлом і Ліліт 4 і 5 вересня акцентує найскладніші питання у сфері особистих і ділових взаємин. У ці дні багато людей будуть змушені віддати кармічні борги. Або, іншими словами, через важкі ситуації скинути весь той негатив, який «тягнеться» за минулі життя і заважає нам бути щасливими.

7 та 8 вересня плани несподівано змінюються, виникає безліч зовнішніх обмежень, між представниками різних поколінь виникають конфлікти. Кожен змушений вирішувати проблеми самостійно. Вихідні краще провести якнайспокійніше, займаючись домашніми справами, рутинною роботою, духовними практиками та самопізнанням.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 вересня

Овен

Цього тижня ви будете бадьорими та енергійними. Зірки радять подбати про своє здоров’я – завітайте до лікаря, пройдіть профілактичне обстеження.

Телець

Тиждень буде спокійним. Гарний час для того, щоб відпочити. Не забувайте про фізичну активність, частіше виходьте на прогулянку.

Близнюки

Період сприятливий для вирішення складних завдань. Не витрачайте час марно. Якщо вам запропонують допомогу у справах, не відмовляйтеся.

Рак

Цей тиждень стане чудовим часом для роздумів. Можливо, ви перегляньте свої плани на майбутнє. Зірки також радять зайнятися своїм здоров’ям.

Лев

У цей період зірки рекомендують частіше усамітнюватися, адже порушити внутрішню гармонію можуть навіть найближчі люди. Займіть позицію спостерігача. Наберіться терпіння, незабаром на вас чекає радісна звістка.

Діва

Тиждень підходить для організації побуту. Ви зможете знайти нові способи покращення домашнього комфорту. Не забувайте про відпочинок – знайдіть час для відновлення сил.

Терези

Приділяйте увагу близьким та друзям – ваше доброзичливе ставлення принесе позитивні результати. Будьте уважні до фінансових витрат. Зберігайте баланс між активністю та відпочинком.

Скорпіон

Ви можете зустрітися з давнім недоброзичливцем. Не варто думати, що ця людина змінилася. Не чіпляйтеся за старе, успіх у справах чекає на тих, хто вірить у власні сили.

Стрілець

Вам відкриються нові горизонти. Але перш ніж рушити вперед, завершіть розпочаті справи. У другій половині тижня роботу краще відкласти і присвятити час відпочинку.

Козеріг

Період підходить для планування та організації справ. Можливо, слід переглянути фінансові питання. Розподіляйте сили рівномірно, щоб не перевтомлюватися.

Водолій

Ваше життя буде сповнене подій. Беріться за вирішення лише тих питань, в яких ви компетентні. Вирішення фінансових справ краще на якийсь час відкласти.

Риби

Ви по-новому подивитися на багато які речі. Розташування планет посилить вашу енергію, і це дасть змогу впоратися з найскладнішими завданнями.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні