Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп здоров'я на вересень: кому берегтися від переломів, а хто має дбати...

Гороскоп здоров’я на вересень: кому берегтися від переломів, а хто має дбати про імунітет

Этот материал также доступен на русском языке
Починається перехідний період від літа до осені, коли загострюються хронічні недуги. Цей час краще провести спокійно, спілкуючись з приємними людьми та займаючись тим, що подобається.

Не забувайте також про тривалі прогулянки та вітаміни – це буде додатковим бонусом для здоров’я.

Гороскоп здоров’я на вересень

Овен

На початку вересня імунна система буде на підйомі і можливість захворіти в цей період близька до нуля. Проте ближче до середини місяця може нагадати про себе хронічне захворювання. В останню декаду вересня зведіть до мінімуму фізичні навантаження, більше відпочивайте.

Телець

На початку місяця намагайтеся більше рухатися, можна розпочинати виконувати комплекс фізичних вправ. У середині місяця намагайтеся стежити за харчуванням – щоб підняти настрій, ви можете почати зловживати солодощами та шкідливими продуктами. Постарайтеся знайти менш калорійний спосіб побалувати себе, інакше до кінця осені вам доведеться боротися із зайвою вагою.

Близнюки

На початку місяця зірки радять вам берегти нерви. Ближче до середини вересня можливим є невелике нездужання, тому звертайте увагу на сигнали організму і вчасно звертайтеся до лікаря. Строго дотримуйтеся правил гігієни та здорового харчування, інакше ви можете зазнати відчутного удару по імунній системі. Наприкінці місяця корисною буде фізична активність.

Рак

На початку вересня відкладіть тренування та зменште фізичні навантаження. Якщо у вас є проблеми зі шкірою або волоссям, у середині місяця можна звертатися до лікаря. Наприкінці місяця бережіть нирки – стежте за харчуванням і уникайте переохолодження. Крім того, відмовтеся відгазованих напоїв і урізноманітнюйте раціон продуктами, багатими на вітамін А.

Лев

На початку вересня позитивний результат принесе лікування захворювань ендокринної системи. Середина місяця принесе втому та м’язову слабкість. Їжте більше білка, яблук та сухофруктів. Наприкінці місяця можна проводити оздоровчі процедури та використовувати рецепти народної медицини.

Діва

Цього місяця найбільшою проблемою для вас буде безсоння. Влаштовуйте вечорами сеанси ароматерапії, слухайте спокійну музику. У першій половині вересня можливим є збій у роботі печінки, тому в будь-якому разі дотримуйтесь дієти. У другій половині вересня вразливою буде серцево-судинна система.

Терези

Протягом місяця імунна система може дати збій, тому намагайтеся не пити холодних напоїв, приймайте вітаміни і повністю виключіть будь-який фаст-фуд. Більше гуляйте на свіжому повітрі і намагайтеся позбавитися шкідливих звичок. У другій половині місяця високою є ймовірність переломів.

Скорпіон

Початок місяця пройде без проблем, а починаючи з другої декади доведеться бути обережнішими. Відмовтеся від куріння та алкоголю, важкої та жирної їжі. У середині місяця ви відчуєте приплив енергії. Цей час сприятливий для занять гімнастикою. Можливими є різкі перепади настрою.

Стрілець

У першій половині місяця ви можете отримати травму, можливими є проблеми з імунною системою. У другій половині місяця ефективною буде профілактика хронічних захворювань. Зараз найкращий час, щоб починати дієту для зниження ваги. Дієту погодьте з лікарем.

Козеріг

У вересні будуть ефективними лікувальні програми для печінки та косметичні процедури. Це чудовий час для будь-яких оздоровчих процедур. Якщо у вас слабкі печінка та шлунок, не варто зараз перевіряти їх на міцність, можна викликати ускладнення. Намагайтеся харчуватися регулярно та повноцінно.

Водолій

Середина вересня – сприятливий час для лікування захворювань сечостатевої системи. У цей період можна займатися оздоровленням ендокринної системи та лікуванням порушення обміну речовин. Можна використовувати рецепти фітотерапії та гомеопатії.

Риби

У першій половині вересня Рибам загрожує занепад сил, тому проведіть цей період розмірено та спокійно. Більше відпочивайте і менше контактуйте з «токсичними» людьми. У середині місяця можливими є проблеми зі шлунком, зате енергетичний потенціал значно зросте, і ви будете захищені від інфекцій та застудних захворювань.

Читайте  також:

Які вправи потрібно робити вранці?

Вправи допоможуть малорухомим людям та лежачим хворим підвищити енергію та життєвий тонус

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні