Новини

Гороскоп на тиждень із 26 серпня по 1 вересня

26 і 27 серпня – сприятливі дні, користуйтесь натхненням, що нахлинуло! Вночі можуть снитися цікаві барвисті сни. Можна попрацювати зі снами та отримати відповідь на бентежливе запитання. Вже від понеділка необхідно вибудовувати баланс між особистими потребами та інтересами громадськості. Наповнити себе позитивною енергією допоможе творчість.

Початок тижня багатьом принесе приємні несподіванки, зустрічі з неординарними особистостями та романтичні знайомства. Але пам’ятайте, що нове захоплення може зіпсувати наявні взаємини. Чорний Місяць з’єднується з Місячним Вузлом, що заходить, піднімаючи кармічні питання. Також це поєднання змушує нас перекласти відповідальність, ховатися за чужими спинами.

28 серпня Венера в опозиції з ретро-Нептуном, а Меркурій виходить із ретрофази – день напружений, виникнуть нові проблеми, якими доведеться зайнятися. Людям із хронічними захворюваннями потрібно подбати про здоров’я. Намагайтеся бути більш гнучкими. Не потрібно виявляти зайвий натиск і хамити. Навіть правда, сказана в лоб. може спровокувати неприємності та сварки. Твердолобість і впертість додадуть неприємностей.

29 серпня о 16:23 Венера входить у знак свого управління — Терези. Від цього дня небесна погода налагоджується, а чіткість та раціональність допоможуть досягти бажаного.

Гороскоп на тиждень із 26 серпня по 1 вересня

Овен

Цей період обіцяє спокій та гармонію. Ви відчуєте турботу близьких. Можливі подарунки чи приємні новини від далеких родичів.

Телець

Спокійний період. У справах очікується стабільність. Також це гарний час для генерального прибирання, постарайтеся позбутися непотребу.

Близнюки

Час для спілкування та знайомств. Можливо, вас зацікавить нове хобі. Також зірки радять бути терпимішими з близькими, не доводьте до конфліктів.

Рак

Емоційний стан буде нестабільним. Проводьте більше часу на природі, це допоможе відновити сили та заспокоїтись.

Лев

Відмінний період для планування найближчого майбутнього, постарайтеся слухати свою інтуїцію. Також на вас чекає цікава поїздка та нові знайомства.

Діва

Ваша працездатність буде на високому рівні, і цим потрібно скористатися. Добре зайнятися домашніми справами або почати невеликий ремонт.

Терези

Ви відчуватимете потребу в гармонії та рівновазі. Спробуйте знайти час для себе та своїх улюблених занять. Можливі нові знайомства.

Скорпіон

Цього тижня вас оточуватимуть люди, готові допомогти будь-якої хвилини. Ви будете приємно вражені. Від цікавих та привабливих пропозицій відмовлятися не потрібно.

Стрілець

Не бійтеся отримувати задоволення від життя, змінювати свої звички та пробувати щось нове. Можливі цікаві пропозиції від дітей чи знайомих.

Козеріг

Зверніть увагу на своє здоров’я. Уникайте перенапруги та займайтеся легкою гімнастикою. Хобі та творчість допоможуть розслабитися.

Водолій

Ви почуватиметеся незалежними та вільними. Гарний час для нових справ. Можливі знайомства з корисними та цікавими людьми.

Риби

Нестабільний період. Позитивні події змінюватимуться негативними. Це може спричинити погане самопочуття. Не допускайте перевтоми, більше відпочивайте.

Метки: астрологічний прогноз гороскоп

Новое на сайте

  • Статті

Тактичні костюми: Максимальний захист та комфорт у будь-яких умовах

Тактичні костюми є невіддільною частиною екіпірування як для військових, так і для співробітників спецпідрозділів, мисливців…

20/09/2024 00:39
  • Новини

Який хліб корисніший насправді – чорний чи білий: для багатьох це буде несподіванкою

Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…

19/09/2024 23:46
  • Статті

Що таке депозити до запитання?

Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…

19/09/2024 23:19
  • Новини

Догляд за полуницею восени – багато садівників припускаються помилки, яка може коштувати врожаю

Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…

19/09/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 20 вересня

20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.

19/09/2024 22:19
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 20 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/09/2024 21:37