Раніше ми писали, як приготувати капустяні кульки з м’ясом.
Яєчний паштет готують його з варених яєць з додаванням вершкового масла, зеленої цибулі та інших інгредієнтів, які надають йому особливого смаку і аромату.
Яєчний паштет можна використовувати як самостійну страву, намазуючи його на хліб або крекери, а також як начинку для млинців або тарталеток. Він прекрасно поєднується з овочами, зеленню та різними соусами.
Процес приготування яєчного паштету не займає багато часу і не вимагає особливих кулінарних навичок. Це чудовий спосіб урізноманітнити свій раціон і потішити себе та рідних смачною і корисною стравою.
Подавайте яєчний паштет на підсушеному чорному хлібі. Це чудовий варіант сніданку для тих, хто шукає альтернативу звичайному омлету чи яєчні.
Вас також можуть зацікавити новини:
Краще, ніж депозит? Чи варто зараз звичайним українцям вкладати гроші в землю (відео)
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилось в умовах, які пропонують банки (відео)
З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець, найпростіші інгредієнти і ціла гора смачних рогаликів до чаю…
Замінити тривалий процес прасування може сушильна машина. Вона не тільки швидко висушить одяг, а й…
Щоб кури добре неслися, потрібно забезпечити птиці не лише правильний догляд, утримання, а й харчування.…
П'ятниця, обіцяють метеорологи, в Україні буде теплою, особливо якщо порівняти з Європою – в Альпах…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Особливо нелегко доводиться зараз, коли тривоги та сирени переривають нічний сон, а багато хто просто…