Волоські горіхи – 200 грамів, гострий червоний перець – 150 грамів, часник – 100 грамів, кінза — пучок, коріандр мелений – 1 чайна ложка, хмелі-сунелі – 1 чайна ложка, сіль за смаком.
Аджика може бути як густою, так і більш рідкою. Якщо ви хочете отримати густішу аджику, додайте менше зелені.
Частина українців може отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Як це зробити?
Вночі російські війська знову атакували мирні населені пункти України, є наслідки. На фронті ситуація залишається…
Громадяни пенсійного віку переконують відмовитися від пенсій. З чим це пов'язано.
Вдалий силует, стильний крій, річ пасує до фігури. Але іноді всі ці переваги можуть зійти…
19 вересня в Україні відзначають День народження смайлика. Християни вшановують пам'ять святих мучеників Трохим, Саватія,…
З яблук можна приготувати безліч найсмачніших пирогів, але цей рецепт – щось нове та незвичайне.…