Волоські горіхи – 200 грамів, гострий червоний перець – 150 грамів, часник – 100 грамів, кінза — пучок, коріандр мелений – 1 чайна ложка, хмелі-сунелі – 1 чайна ложка, сіль за смаком.
Аджика може бути як густою, так і більш рідкою. Якщо ви хочете отримати густішу аджику, додайте менше зелені.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…