Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦей «Медовик» виходить ще смачнішим і ароматнішим: духовка вам точно не знадобиться

Цей «Медовик» виходить ще смачнішим і ароматнішим: духовка вам точно не знадобиться

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви любите торт "Медовик", то пропонуємо вам приготувати його за цим рецептом. Він відрізняється від класичного і в цьому ви переконаєтеся не тільки під час приготування, але і коли насолоджуватиметеся смачним тортом.

Цей медовик виходить у всіх, навіть у новачків. Готуйте та радуйте своїх близьких!

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти “Медовик” з рідкого тіста.

Інгредієнти для Медовика на сковороді:

Для тіста:

  • 400 г борошна;
  • 60 г меду;
  • 100 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 150 г цукру;
  • 0,5 ч. ложки соди.

 

Для крему:

  • 600 г сметани;
  • 100 г цукру;
  • пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Наріжте вершкове масло кубиками і змішайте його в сотейнику або каструльці з медом і цукром. Поставте ємність на парову баню або на плиту і нехай масло та цукор добре розтануть.
  2. Зніміть сотейник із плити та всипте соду, добре розмішайте.
  3. Коли маса охолоне, вбийте яйця, розмішайте, додайте сметану і знову розмішайте.
  4. Всипте просіяне борошно і ложкою замісіть тісто, потім вимісіть його руками.
  5. Щоб тісто краще схопилося, можна відправити його в холодильник на ніч, але якщо часу немає, то можна дати йому відпочити 20 хвилин і приступати до роботи.
  6. Скачайте тісто в ковбаску і поділіть на рівних 6-7 шматочків. Кожну частину розкотіть у тонкий корж, щоб він підходив діаметром для сковороди.
  7. Випікайте медові коржі на сухій розігрітій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку.
  8. Коли коржі будуть готові, обріжте їх, щоб вони мали однакову форму і розмір.
  9. Крем готується легко та просто. Сметану з’єднайте з цукром та ванільним цукром і за допомогою міксера збийте крем. Найкраще брати жирну сметану.
  10. Змастіть коржі кремом, а верх і боки посипте крихтою з залишків при обрізці коржів.
  11. Приберіть торт у холодильник, щоб він добре просочився.

Читайте також: Без випічки та замішування тіста: бюджетний торт із 4 інгредієнтів – насолода в кожному шматочку

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні