Рецепт котлет досить простий, вони виходять соковитими та дуже смачними. А ще, з хрусткою скоринкою завдяки панірувальним сухарям.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з яєць.
Інгредієнти:
- Сухарі панірувальні – 2 склянки (200 грам);
- Вода – 1 склянка (250 мілілітрів);
- Фарш – 500 грам;
- Цибуля – 1 штука;
- Часник – 3 зубчики;
- Сіль, перець чорний мелений – до смаку;
- Яйце – 1 штука;
- Олія для смаження.
Приготування:
- Всипте склянку панірувальних сухарів у глибоку миску і залийте склянкою води. Дайте постояти 10 хвилин.
- Подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки цибулю та часник, додайте у фарш, перемішайте, посоліть і поперчіть.
- Додайте панірувальні сухарі, які ви заливали водою, добре розмішайте, вбийте яйце і знову розмішайте, відбийте фарш.
- В окрему тарілку висипте іншу склянку сухарів і обваляйте по черзі котлети.
- Розігрійте сковороду з маслом та обсмажте котлети по 2 хвилини з кожного боку.
- Візьміть каструлю або сотейник, на дно налийте трохи води і викладіть котлети, накрийте кришкою і пропарте хвилин 7-10.
Найсмачніші та найсоковитіші котлети готові. Смачного!
Читайте також: Хочете здивувати близьких: приготуйте котлети з сиром та беконом