Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 19 по 25 серпня

Гороскоп на тиждень із 19 по 25 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень цікавий, незабутній і важливий для багатьох людей. Період принесе зміни та несподівані події різного роду.

Важливо їх прийняти та не відмовлятися від того нового, що входить у життя, досить швидко витісняючи те, що більше не має перспектив для розвитку.

У понеділок одразу дві важливі астрологічні події – повня у Водолії та новий цикл Меркурія – пробуджують у людях дух свободи та незалежності.

Загальнолюдські цінності рівності та справедливості виходять на перший план, тому можливі сутички між правоохоронними органами та іншою адміністративною владою. На початку тижня градус агресії у суспільстві значно зростає, оскільки дуже багато напружених аспектів між планетами 19 та 20 серпня.

22 серпня о 17:55 (gmt+3) Сонце входить у знак Діви, а Марс і Венера у напруженому аспекті, що створює не лише фінансові труднощі, а й конфлікти між романтичними партнерами. І лише до кінця тижня психологічний клімат покращується, зростає рівень довіри між людьми та до навколишнього світу.

Гороскоп на тиждень із 19 по 25 серпня

Овен

Цей тиждень принесе спокій та гармонію. Відчуєте підтримку близьких. Вдалий час для відвідування старих друзів.

Телець

Зірки радять провести цей тиждень на самоті, зайнятися творчістю чи читанням. Дозвольте собі відпочити від суєти. Зверніть увагу на своє здоров’я, постарайтеся налагодити харчування.

Близнюки

Це чудовий тиждень для оновлення старих зв’язків. Зателефонуйте друзям або напишіть листа. Також чекайте на приємний сюрприз.

Рак

Ви будете рішучі та цілеспрямовані. Однак не вплутуйтеся в сумнівні угоди та інтриги. Краще досягати поставленої мети маленькими кроками, ніж намагатися стрибнути вище голови.

Лев

Ваша енергія надихатиме оточуючих. Це гарний час для участі у місцевих заходах. Не забувайте піклуватися про здоров’я, дотримуйтеся режиму дня і не перевантажуйте себе.

Діва

Цього тижня ви можете відчути потребу в упорядкуванні своїх думок і справ. Упорядкуйте особисті документи та фотографії. Також це добрий час для вирішення медичних питань.

Терези

У цей період ви будете спокійні та задоволені життям. Перенесіть цей настрій на спілкування з родичами, намагайтеся налагодити відносини.

Скорпіон

Вам зірки рекомендують трохи зменшити запал. Куди ви женетеся? Чого ви насправді хочете? Розставте пріоритети у житті – і тоді всі бажання виконуватимуться легко.

Стрілець

Вдалий тиждень. Ви неодмінно досягнете успіху у всьому, за що зараз візьметеся. Робіть все, що від вас чекають оточуючі, і отримаєте винагороду. Також зірки радять зайнятися своїм здоров’ям. Не сидіть удома, частіше гуляйте.

Козеріг

Сприятливий час для важливих справ. Ви можете вирішити старі фінансові питання або знайти нові джерела прибутку. Зірки також радять витрачати час на планування майбутнього сімейного бюджету.

Водолій

Ви будете активні, сповнені сил і зможете розібратися з найскладнішими завданнями. Але побоюйтесь інтриг, намагайтеся якнайменше спілкуватися з незнайомими людьми.

Риби

Цього тижня ваш життєвий тонус та енергія будуть на висоті. Не давайте недоброзичливим людям зіпсувати цей період, намагайтеся уникати конфліктних ситуацій. Вихідні проведіть із родичами чи друзями.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні