«Яблука — 3 штуки, борошно — 300 грамів, вода — 150 мілілітрів, олія — 50 мілілітрів, цукор — 100 грамів, кориця — 1 чайна ложка, лимонний сік — 1 столова ложка, дрібка солі.
Подавати остиглими або теплими.
Раїса Петрівна, м. Житомир»
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.