П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень підвищеної турбулентності – потрібно більше часу, витрат енергії та сил для вирішення питань. Попри те, що триває період зростального Місяця, поки що не варто ставати до реалізації нових проєктів – краще зачекати до кінця місяця.

Триває період ретроградного Меркурія, і це слушний час для того, щоб зосередитися на корекціях і змінах, відкинути інформаційне сміття, відмовитися від переконань, старих уявлень, методів і моделей поведінки. Протягом тижня виникають складнощі у поїздках, проблеми з документами, виявляються помилки, уповільнюються роботи.

До 15 серпня, тобто до повернення Меркурія на знак Лева о 03:15 (gmt+3), гарний час для відточування своєї майстерності, повернення до незавершених раніше справ, відновлення корисних взаємин та зв’язків із колишніми колегами, старими знайомими. Ретро Меркурій у Діві сприяє поглибленню у питаннях власного здоров’я, побуту та повсякденних турбот.

14 серпня Марс з’єднується з Юпітером дає достаток енергії та ентузіазму. Але цього дня складно сфокусуватися на конкретних справах та ефективно виконувати роботу.

Від 16 до 18 серпня – травмонебезпечний період, складно керувати фізичною силою та енергією, що може сприяти агресивному способу з’ясування взаємин. Напружений аспект Марса з ретро-Сатурном закликає дотримуватись законів та встановлених порядків, інакше великий ризик зіткнення з правоохоронними органами.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня

Овен

Використовуйте цей період для участі у цікавих заходах. Прогулянки та помірні фізичні навантаження будуть корисними.

Телець

Деякі фінансові питання можуть потребувати вашої уваги. Перед ухваленням важливих рішень проконсультуйтеся з надійним порадником.

Близнюки

Прекрасний час для спілкування та нових знайомств. Відвідуйте різноманітні заходи, розширюйте коло спілкування. Розгадування кросвордів, читання книжок та заняття, що стимулюють мозок, будуть корисними.

Рак

Зосередьтеся на внутрішньому світі та турботі про свій емоційний стан. Це час для спокійного відпочинку та роздумів.

Лев

У центрі уваги опиниться ваша родина. Намагайтеся приділити більше уваги близьким людям. Ви можете вирішити давні конфлікти.

Діва

Вдалий час для упорядкування своїх справ та перегляду планів. Приділіть увагу своєму режиму дня та харчування, так ви підтримуєте гарне самопочуття.

Терези

Заняття хобі та участь у культурних заходах приноситимуть задоволення. У відносинах з оточуючими намагайтеся бути відкритими та уважними.

Скорпіон

Будьте обережні у спілкуванні. Необережно кинута фраза може призвести до неприємних наслідків. Також займіться своїм здоров’ям, частіше гуляйте.

Стрілець

Зірки радять зайнятися своїм саморозвитком. Відвідування нових місць або участь в освітніх заходах буде корисним.

Козеріг

Загалом цей період сприятливий для досягнення ваших завдань та організації будь-яких справ. Але намагайтеся уникати стресів. Намагайтеся не думати про роботу та справи. Дайте собі час для відпочинку.

Водолій

У ваше життя увійдуть нові люди, які можуть стати вашими друзями або однодумцями. Будьте готові до несподіваних поворотів долі. Ваша інтуїція буде загострена, прислухайтеся до неї.

Риби

Це час для відпочинку та внутрішнього спокою. Використовуйте цей тиждень для занять, що приносять умиротворення. Слідкуйте за раціоном, віддавайте перевагу легкій їжі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні