Цей пиріг недарма отримав назву «Трухлявий пень». Вся справа в тому, що він виходить дуже пухким і повітряним, а якщо його ще й змастити кремом зі сметани, то взагалі вийде смачний торт.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг “Три склянки”.
Пиріг «Трухлявий пень» готовий, але якщо ви хочете зробити торт, то приготуйте крем, розріжте пиріг на дві або три частини і щедро змастіть кремом, дайте час просочитися і насолоджуйтесь смаком.
Читайте також:
Німецький пиріг зі сливами: цей рецепт уже оцінили багато українських господинь – десерт на мільйон
Вас також може зацікавити новина:
Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…