Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниОдин з операторів мобільного зв'язку вводить новий код для номерів: що буде...

Один з операторів мобільного зв’язку вводить новий код для номерів: що буде зі старими

Этот материал также доступен на русском языке
Оператор мобільного зв'язку Vodafone оголосив про важливі зміни, які стосуватимуться 10 мільйонів абонентів. Про що йдеться.

Популярний український мобільний оператор Vodafone розпочав впровадження нового коду для телефонних номерів – 75 (+380 75). Тобто нові номери оператора починатимуться саме з цих цифр.

Про це повідомили у пресслужбі мобільного оператора.

Раніше ми розповідали, як пенсіонери можуть заощадити на стільниковому зв’язку.

Уже до кінця 2025 року абоненти мобільного оператора зможуть обрати номер, що починається на 075. Це нововведення ніяк не вплине на чинні номери.

Однак, як наголошує мобільний оператор, додатковий ресурс нумерації значно збільшить вибір бажаного поєднання цифр для нових і чинних абонентів компанії.

Передбачається, що завдяки новому коду до мережі Vodafone зможуть приєднатися близько 10 мільйонів абонентів протягом наступних п’яти років.

Це вже п’ятий код, який Vodafone дозволила використати Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК).

До цього були доступні чотири такі коди: 050, 066, 095, 099.

У пресслужбі мобільного оператора нагадують, що абоненти Vodafone можуть самостійно вибрати собі номер серед наявних у точках продажу або за допомогою сторінки “Вибір номера” на сайті Vodafone.

Вас також можуть зацікавити новини:

Кожен виживає як може: на чому заощаджують українські пенсіонери – відеоопитування

Краще ніж депозит? Чи варто зараз звичайним українцям вкладати гроші у землю (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні