Новини

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 29 липня по 4 серпня

Від 29 до 31 липня Марс у з’єднанні з Селеною – світлою кармічною точкою поблизу планети-благодійника Юпітера, розширюючи горизонти та дозволяючи знайти ще одну сферу застосування своїх навичок, яка може принести додаткове джерело не лише доходу, а й натхнення. Спілкування з людьми теж буде продуктивним та приємним для всіх.

Труднощі виникають від 2 серпня, під час напруженості Венери та Ураном. Цього дня прогресивні ідеї відкидаються іншими людьми, партнерами та колегами. Конфронтації виникають щокроку, що сприяє виникненню нових проблем.

Від 3 до 5 серпня войовничий Марс перебуває на осі катастроф, формуючи відповідне енергетичне тло. П’ятниця, субота і неділя зовсім не підходять для будь-яких звершень, тому що становище зірок не дозволить досягти хоч скільки-небудь значущих результатів. Ба більше, активні дії цими днями можуть бути небезпечними, обернутися кризовими ситуаціями та іншими неприємностями.

4 серпня о 14:13 (gmt+3) молодик у Леві найсприятливішим чином позначиться на життєдіяльності. Підвищиться свідомість, з’явиться інтерес до всього нового.

Гороскоп на тиждень з 29 липня по 4 серпня

Овен

Цей період чудово підходить для того, щоб провести його у колі близьких. У другій його половині є можливість отримати неприємні новини, постарайтеся не нервувати.

Телець

Цього тижня зірки радять доробити старі справи і не розпочинати нові. Також поставтеся з розумінням до родичів, не розжарюйте атмосферу. Проявіть мудрість.

Близнюки

У цей час зірки радять вирішувати свої сімейні проблеми. Але не поспішайте, не варто рубати з плеча. Друга частина періоду може виявитися невдалою.

Рак

Цей період чудово підходить на початку нових справ. Зірки впевнені – зараз сприятливий час для вирішення різноманітних побутових та фінансових питань.

Лев

Цього тижня вас супроводжуватиме успіх, не злякайте його. У вас стільки енергії, що ви самі здатні подолати гори, але не поспішайте. Перш ніж розпочинати якусь справу, прислухайтеся до думки оточуючих.

Діва

Не піддавайтеся гніву у спірних ситуаціях – ваші сили швидко вичерпаються. Не заводьте відвертих розмов з чужими людьми. Тримайтеся від них на відстані.

Терези

Вирішувати питання юридичного характеру зараз не рекомендується. Цей час також може виявитися напруженим в особистих стосунках. А заплановані покупки виявляться вдалими.

Скорпіон

Сприятливим буде весь тиждень. Ви підбадьоритеся і припините накручувати себе через дрібниці. У сімейних відносинах уникайте конфліктів, інакше може погіршитися ваш стан.

Стрілець

Вдалий час для вирішення складних питань і важливих справ. Не виключеним є отримання допомоги, корисної інформації, яка допоможе переламати ситуацію на вашу користь.

Козеріг

Цього тижня будьте уважнішими при поводженні з грошима, зараз підвищується небезпека крадіжки або матеріальних втрат. До кінця тижня також не варто планувати подорожі.

Водолій

Цього тижня вам, можливо, не захочеться щось робити або когось бачити. Зірки рекомендують подбати про свій душевний спокій. Можливо, варто зустрітися зі старими друзями.

Риби

Період несприятливий. Не доводьте незначні проблеми до крайнощів, постарайтеся ні на кому не зриватися. Займіться хобі, частіше гуляйте.

Вам буде корисно почитати:

Місячний календар стрижок на серпень: у які дні похід у перукарню треба замінити на щось інше.

Метки: астрологія гороскоп прогноз прогноз

Новое на сайте

  • Статті

Тактичні костюми: Максимальний захист та комфорт у будь-яких умовах

Тактичні костюми є невіддільною частиною екіпірування як для військових, так і для співробітників спецпідрозділів, мисливців…

20/09/2024 00:39
  • Новини

Який хліб корисніший насправді – чорний чи білий: для багатьох це буде несподіванкою

Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…

19/09/2024 23:46
  • Статті

Що таке депозити до запитання?

Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…

19/09/2024 23:19
  • Новини

Догляд за полуницею восени – багато садівників припускаються помилки, яка може коштувати врожаю

Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…

19/09/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 20 вересня

20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.

19/09/2024 22:19
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 20 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/09/2024 21:37