Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ деяких областях можуть розпочатися перебої з газом: Нафтогаз опублікував список

У деяких областях можуть розпочатися перебої з газом: Нафтогаз опублікував список

Этот материал также доступен на русском языке
У найбільшій компанії-постачальнику газу в Україні, яка обслуговує 98% споживачів блакитного палива, попередили про можливі перебої з поставками та назвали причину.

Розрахунок виробників теплової енергії за спожитий природний газ за період з 1 травня 2021 року по 16 липня 2024 року є задовільним, але не рівномірним у сферах, внаслідок чого в певних регіонах можуть виникнути проблеми з постачанням.

Про це повідомили в пресслужбі “Нафтогазу”.

Раніше ми розповідали, які обмеження та штрафи передбачені за несвоєчасної оплати за комунальні послуги.

Згідно з оприлюдненими даними, 100% розрахунок за спожитий газ здійснили лише у п’яти областях України — Волинській, Закарпатській, Тернопільській, Полтавській та Запорізькій. Хороший рівень розрахунків також у Києві (97%), Вінницькій (91,5%) та Львівській (90,7%) областях.

В інших областях ситуація з розрахунками не така хороша. Найнижчий рівень розрахунків в Івано-Франківській (24%), Донецькій (41,7%), Дніпропетровській (47,8%), Рівненській (50,1%) та Сумській (54,4%).

У “Нафтогазі” наголошують, що від рівня розрахунків виробників теплової енергії залежить надійність та безперебійність постачання газу споживачам та підтримання енергетичної безпеки країни.

Вас також можуть зацікавити новини:

Комуналка – понад усе: як уряд закручує гайки найбіднішим (відео)

Доведеться платити більше: комунальники звернулися до споживачів, у чиїх будинках встановлені лічильники

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні