Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниПенсіонери можуть значно заощадити на дзвінках: що пропонують мобільні оператори

Пенсіонери можуть значно заощадити на дзвінках: що пропонують мобільні оператори

Этот материал также доступен на русском языке
Платити за мобільний зв'язок можна менше, якщо вибрати правильний тарифний план. Один з українських операторів мобільного зв'язку пропонує для пенсіонерів спеціальні тарифи, а інші — дешевші пакети послуг.

Мобільний зв’язок зараз — недешевий і часто, щоби поговорити з рідними, треба заплатити великі суми. Тарифи не завжди по кишені пенсіонерам, але завжди можна вибрати найприйнятніші тарифи. Один з українських операторів мобільного зв’язку навіть пропонує спеціальні тарифні плани для пенсіонерів.

Раніше ми розповідали, як зміняться ціни та набір послуг для абонентів “Київстару”.

Спеціальний тарифний план для пенсіонерів від “Київстар”

У мобільного оператора “Київстар” передбачені спеціальні тарифні плани для пенсіонерів та людей з інвалідністю І – ІІІ груп. Це два тарифи: “Кохання до батьків”, вартістю 125 гривень за чотири тижні, та “Кохання до батьків. Домашній”, який коштує 175 гривень. Обидва тарифи включають хвилини на дзвінки за номерами інших операторів, SMS по Україні та мобільний інтернет.

Найкращий тариф для пенсіонерів від Lifecell

Мобільний оператор Lifecell не має спеціальних тарифів для пенсіонерів, але є можливість самостійно створити тарифний план, обравши необхідні послуги.

Крім того, пенсіонери можуть обрати найбільш економні тарифи, які пропонує оператор, —
“Просто Лайф” (90 гривень), “Смарт Лайф” (120 гривень) та “Вільний Лайф” (180 гривень). Різниця між вартістю цих тарифів – у кількості мегабайтів інтернету та хвилин на інші номери.

Дешевий тариф для пенсіонерів від Vodafone

Мобільний оператор Vodafone також не має спеціальних пропозицій для пенсіонерів, але якщо пенсіонер користується планшетом, вигідно підключити Vodafone Device M за 100 гривень на місяць.

Джерело: 24tv.ua

Вас також можуть зацікавити новини:

Що робити, якщо пропав інтернет та мобільний зв’язок: корисні програми

Час затягувати пояси: чи світить пенсіонерам індексація пенсій у майбутні три роки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні