Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 22 по 28 липня: Тельцям треба приділити трохи...

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 липня: Тельцям треба приділити трохи часу собі

Этот материал также доступен на русском языке
С этой недели событийный фон поспокойнее, большинство сложных транзитов июля уже позади. Период благоприятен для трудовой деятельности, расширения бизнеса и деловых связей.

21 липня гармонійний аспект між двома активними планетами – Марсом та Плутоном, який дає потужний потік творчої енергії, підвищення працездатності, покращення стану здоров’я. Цього дня можна досягти більшого, ніж зазвичай, витримати підвищені навантаження.

22 липня о 10:45 Сонце входить у знак Лева і одразу утворює опозицію з Плутоном. Цього дня зовнішні обставини спонукають до нового старту чи зміни способу життя. Доведеться зробити складний вибір, подолати страх, переглянути події минулого і знайти в них ресурс для майбутнього. Також це дозволить керувати подіями свого життя та здійснювати незалежні дії.

Від 25 до 27 липня – сприятливі дні. Гармонійний аспект Сонця і Марса сприяє працьовитості та вмінню досягати чудових практичних результатів. Гарний час для публічної діяльності, презентації своїх робіт, дій, спрямованих на здобуття популярності.

26 липня о 01:42 Меркурій входить у знак Діви. Транзит сприяє підвищенню продуктивності і позитивно позначиться на інтелектуальній сфері, вирішенні фінансових та професійних питань.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 липня

Овен

На цьому тижні ви відчуєте приплив енергії. Настав час зайнятися тими справами, які ви постійно відкладали. Зірки також радять бути пунктуальнішими весь тиждень.

Телець

Приділіть трохи часу собі. Займайтеся улюбленими хобі і тим, що приносить вам радість. Також рекомендується зайнятися своїм здоров’ям, постарайтеся налагодити харчування.

Близнюки

У вас настав несприятливий тиждень. Можуть зненацька виникнути проблеми, через які деяким вашим планам не судилося здійснитися. Головний девіз цього періоду: спочатку подумати, потім зробити.

Рак

Не переоцініть свої сили. Через безліч обов’язків у вас може погіршитися самопочуття. Збалансуйте харчування і стежте за емоційним станом – не піддавайтеся зневірі.

Лев

На вас може чекати незапланована поїздка, не відмовляйтеся від неї. Будь-які важливі рішення краще відкласти на середу або четвер.

Діва

Настав сприятливий період роботи над помилками, саме час виправляти їх. Вихідні проведіть з родичами, поговоріть відверто про те, що вас турбує.

Терези

Близькі люди можуть змусити вас похвилюватися. Приготуйтеся вирішувати проблеми інших, відсунувши на задній план власні справи. Намагайтеся зберігати оптимізм попри все.

Скорпіон

Ви відчуєте нечуваний приплив сил. Постарайтеся не витратити енергію на рутинну роботу. Добре направити її на фізичну активність. Також наприкінці тижня на вас чекають грошові надходження.

Стрілець

На цьому тижні на вашому шляху не буде перешкод. Але у фінансових справах потрібно проявити наполегливість. Також на вас чекає приємний сюрприз.

Козеріг

Успіх у справах у цей період багато в чому залежить від вашого внутрішнього стану. Дивіться на життя з оптимізмом, і воно відповість вам дарами та дивовижними подіями.

Водолій

Цього тижня зірки радять розібрати завали старих речей, документів, інструментів. Напевно, знайдеться щось цікаве, давно забуте. Ви чудово зможете дошити, дов’язати, переробити, завершити розпочате.

Риби

Підтримка зірок захистить вас від будь-яких неприємностей. Ви відчуєте себе улюбленцем долі. Чекайте гарні новини від старих знайомих.

Від цього тижня подієве тло спокійніше, більшість складних транзитів липня вже позаду. Період сприятливий для трудової діяльності, розширення бізнесу та ділових зв’язків.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні