П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦе незвичайне блюдо ви готуватимете через день – ось, що роблять розумні...

Це незвичайне блюдо ви готуватимете через день – ось, що роблять розумні господині з кабачка

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна господиня думає, що таке приготувати, щоб було і швидко, і смачно, а ще, бюджетно. Сьогодні пропонуємо незвичайний рецепт ситного сніданку на основі звичайного кабачка.

Готується ця страва легко та просто. І якщо ви вже втомилися від ікри, смажених кабачків, цей рецепт ідеально урізноманітнить ваше меню.

Раніше ми розповідали, чому пенсіонерам потрібно їсти кабачки.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок (близько 250 г);
  • 4-5 яєць;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • Сіль, перець – до смаку;
  • Кілька гілочок петрушки або кропу.

 

Приготування:

  1. Кабачок помийте та очистіть від шкірки, натріть на середній або великій тертці, посоліть. Коли з’явиться сік, відіжміть кабачкову масу, щоб забрати зайву рідину.
  2. В окремому посуді збийте яйця і додайте сметану. З’єднайте цю суміш із кабачками. Посоліть і поперчіть.
  3. Додайте подрібнену петрушку.
  4. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю вершкового масла або олії, вилийте омлет і обсмажуйте на повільному вогні під кришкою.
  5. За бажання зверху на омлет можна натерти трохи сиру. Тоді він буде ще смачнішим.
  6. Якщо ви любите часник, і не збираєтесь у гості, то в кабачковий омлет можна натерти трохи часнику.
  7. Готується кабачковий омлет близько 8 хвилин. Після цього його можна дістати на тарілку та насолоджуватися незвичайним смаком.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні