Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОбов'язково додайте одну ложку цієї звичайної речовини під час прання – і...

Обов’язково додайте одну ложку цієї звичайної речовини під час прання – і речі будуть як нові

Этот материал также доступен на русском языке
Бюджетний продукт, який є на кожній кухні, допоможе зробити прання якіснішим.

Раніше ми розповідали, скільки порошку потрібно сипати при пранні.

Поставте контейнер із сіллю поруч із пральним засобом і додайте невелику кількість при кожному пранні. Результат вас приємно здивує.

Додайте ложку солі у відсік для кондиціонера

Сіль може замінити ополіскувач. Достатньо насипати одну столову ложку у відсік для кондиціонера, щоб випраний одяг став яскравішим і швидше висихав. Крім того, полоскання таким чином рушників зробить їх м’якшими, а постільна білизна позбавиться сторонніх запахів. Солона вода для полоскання краще змиє залишки прального порошку чи гелю.

Чим корисна сіль для барабана пральної машини

Якщо покладете столову ложку солі в барабан пральної машини під час прання, то таким чином пом’якшите воду, чим убезпечити прилад від накипу та вапняних відкладень. Крім того, це попередить утворення грибка та ріст бактерій на гумових елементах. Єдина умова – прання на високих температурах. Можна скористатися сіллю також під час операції самоочистки пральної машини. Або просто запустити цикл прання без одягу на найвищій температурі з додаванням у барабан кухонної солі грубого помолу.

Замочіть у солі складні плями

Досвідчені господині використовують сіль для виведення складних плям. Для цього вони замочують у солоному розчині забруднені речі, після цього перуть їх, як завжди.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні