Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 15 по 21 липня: будьте обережніше

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 липня: будьте обережніше

Этот материал также доступен на русском языке
Дуже складний і небезпечний тиждень, коли краще відмовитися від авіаперельотів, екстремальних видів спорту, уникати ризикованих ситуацій, великих скупчень людей.

З високою обережністю варто приймати можливості, що з’являються, оскільки плата за бажаний результат може виявитися непідйомною, пов’язаною із саморуйнуванням.

15 липня — точне з’єднання Марса з найвищою планетою — Уран, а також шкідливою зіркою Алголь, приводить в дію вибухові енергії, неприємний шлейф яких присутній весь тиждень. Під час роботи з електроприладами потрібна підвищена обережність!

Алголь – нерухома зірка другої астрономічної величини пов’язані з негативними, потужними, термоядерними проявами. Це зірка первісних неприборканих сил, її вплив легко відчути. Якщо щось і досягається в період її активних енергій, то виконання бажань може бути занадто великою.

Незважаючи на те, що цей період обіцяє нам запам’ятатися несподіваними трясіннями та тривожними подіями, будуть і такі люди, які можуть отримати необхідну енергію для прориву ситуації, руху вперед. Це представники знака Діви та Козорога, народжені у третій декаді зодіакального місяця.

Тиждень ідеально підходить для того, щоб зупинитись, повернутися на крок назад та виправити колишні помилки. На помилках навчаються, і не лише на чужих!

18 липня Сонце та Уран у гармонійному аспекті, що сприяє появі нових ідей, посиленню оригінальності, волелюбності.

20 липня Марс о 23:43 (gmt+3) входить на знак Близнята майже на два місяці. Транзит допоможе відстояти свої позиції, розібрати завали, що накопичилися у минулому. Люди стають більш заповзятливими, ініціативними та дружньо налаштованими одне до одного.

21 липня повня у Козорозі о 13:17, створюючи умови для військово-політичного стримування. У найближчі два тижні після повні всі думки будуть зайняті роботою і бажанням збільшити доходи. Просун

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 липня

Овен

На цьому тижні постарайтеся не вплутуватися у сумнівні заходи. Обережність та обачність – найкращі порадники у ваших справах.

Телець

Початок тижня буде спокійним та умиротвореним. Це чудовий час для занять творчістю та саморозвитком. Здоров’я не підкачає, якщо не забудете про відпочинок і правильне харчування.

Близнюки

Ви проведете цей тиждень у світі своїх мрій та фантазій. Ви ідеалізуватимете своє життя, а тому не помітите, що в ньому накопичилося безліч неприємностей. Зірки радять якнайшвидше повернутися в реальність.

Рак

У цей час можливими є зустрічі зі старими знайомими. У вівторок та середу приділіть увагу сімейним справам. У п’ятницю зверніть увагу на фінансові питання, наприклад, платежі.

Лев

Ви можете розширити коло інтересів, захопитися чимось новим. А поспішні дії цього тижня можуть спровокувати неприємності. У будь-якому випадку зберігайте спокій та організованість.

Діва

Ви відчуєте приплив енергії, який слід використовувати правильно, наприклад, для початку нових справ. Будьте уважні до свого здоров’я, не нехтуйте відпочинком.

Терези

Ви братимете активну участь у громадському житті цього тижня. Ваша комунікативність буде на піку, що допоможе зміцнити зв’язки і вирішувати деякі конфлікти.

Скорпіон

Будьте уважні – цього тижня можливими є суперечки через непорозуміння. У вихідні спробуйте знайти час для усамітнення, це допоможе вам відновити внутрішню рівновагу.

Стрілець

Ви перебуватимете в центрі головних подій. До вас можуть звернутися по допомогу, зірки радять не відмовляти. Ваше уважне ставлення до оточуючих не залишиться без вдячності.

Козеріг

Можливо, у ці дні вам доведеться ухвалити важливі рішення, які можуть вплинути на ваше подальше життя. Середа та п’ятниця – чудовий час для вирішення будь-яких фінансових питань.

Водолій

Тиждень розпочнеться з несподіваних, але приємних новин. Ваше нестандартне мислення допоможе знайти незвичайні рішення для старих проблем. Будьте готові до активного соціального життя.

Риби

Рідним може знадобитися допомога, не шкодуйте свого часу і допоможіть їм. Зірки вказують, що ваша інтуїція буде на висоті, і це допоможе ухвалити важливі рішення.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні