Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДачаУрожай картоплі підвищиться в рази: обов'язково внесіть це підживлення в липні

Урожай картоплі підвищиться в рази: обов’язково внесіть це підживлення в липні

Этот материал также доступен на русском языке
Від правильного догляду за городом залежить врожайність. Для отримання хорошого врожаю картоплі важливо внести правильне підживлення в липні.

Картопля — загалом не вибагливий овоч, проте для отримання хорошого врожаю потрібно постаратися. Для підвищення врожайності внесіть одне з двох простих підживлень у липні – результат вас приємно здивує та порадує.

Раніше ми розповідали, як виростити великі томати.

Рідке підживлення для картоплі

Рідке підживлення для картоплі сприяє активному зростанню бульб. Найкращим варіантом є підживлення з трав та дріжджів. У бочку об’ємом 100 літрів покладіть два відра бур’янів і додайте три пачки сухих дріжджів. Залийте суміш водою та дайте настоятися протягом 5 – 7 днів. Для підвищення ефективності підживлення можна внести дві столові ложки мінерального добрива – гумату калію або нітроамофоски. Підживлення потрібно вносити в суху погоду з розрахунку два літри під кожен кущ картоплі.

Комплексне підживлення

Це підживлення варто вносити лише в тому разі, якщо до збирання врожаю залишається більше ніж два тижні. Найкориснішим комплексним готовим підживленням для картоплі вважається нітроамофоска. Під кожен кущ треба розсипати дві чайні ложки суміші, а потім полити грядки.

Вас також можуть зацікавити новини:

У Пенсійному фонді попередили, що частина українців не зможе отримати пенсії у липні

Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні