Понеділок, 16 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСкільки разів на день можна запускати пральну машину - відповідь вас шокує

Скільки разів на день можна запускати пральну машину – відповідь вас шокує

Этот материал также доступен на русском языке
Чимало господинь ретельно доглядають за своїми пральними машина. Вони очищають їх від забруднень, аби продовжити термі служби, та слідкують за якістю пральних засобів. Але мало хто знає, скільки разів на день можна запускати цикл прання і яку перерву між ними робити? А від цього напряму залежить робота приладу.

Раніше ми розповідали, скільки сипати порошку для якісного прання.

Фахівці з ремонту побутової техніки закликають господинь не перенавантажувати свої пральні машини. Не варто збирати прання і протягом одного дня прати всі брудні речі. Домашні пральні машини – це побутові, а не промислові прилади. Вони не розраховані на постійну роботу. Тож краще спланувати по одному циклу прання на день, аніж влаштувати тест-драйв для пралки на вихідні.

Скільки разів на день можна прати

Залежно від того, які цикли прання ви використовуєте, пралку можна запускати 2-3 рази на день. Для коротких циклів допустима більша кількість. А прання, наприклад, бавовняних речей із повним завантаженням, триває довго. Тому таких циклів може бути не більше двох на день.

Яку перерву робити між пранням

Щодо перерви, яка потрібна пральній машині між циклами прання, думки фахівців різняться. Проте їхні поради сходяться в одному – перерва дуже потрібна. Дехто рекомендує робити її короткою – 20-хвилин, інші наполягають на більш тривалій – від 1 до 3 годин.

Якщо ви хочете подовжити термін служби своєї машини, то краще робити перерву якомога більше. 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні