Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на 5 липня: яким знакам цього дня тримати в таємниці успіхи,...

Гороскоп на 5 липня: яким знакам цього дня тримати в таємниці успіхи, а яким обережно давати обіцянки

Этот материал также доступен на русском языке
5 липня Місяць починає у знаку Близнюків, але вже близько першої години ночі переходить у знак Рака. Символ дня – лотос. Дуже сприятливий і гармонійний день. Можна працювати зі сновидіннями та символами. Це день прояснення і «наведення різкості».

Раніше ми розповідали, що чекає на всі знаки Зодіаку з 1 до 7 липня.

Овен

Цього дня не можна чинити жодного насильства. Навіть зірвана квітка або вбита комаха можуть обернутися серйозними прикростями. Є шанс спонтанно відкрити нові таланти.

Телець

Хороший день для закладення умов успішного росту. Відтак можна підживлювати рослини, а також давати живлення власному мозку і душі. Культивуйте позитивні думки. Не оцінюйте навколишню дійсність, сприймайте її такою, як вона є.

Близнюки

Намагайтеся цього дня підтримувати гарний настрій у себе і в близьких. Хто буде сумувати – ризикує занедужати. Робіть маленькі приємності і для себе, і для оточуючих. Сприятливий день для купівлі нерухомості або переїзду на нове місце проживання.

Рак

Сміливо будуйте плани і починайте нові проєкти. Сьогодні оберете правильний напрям руху, у вас вистачить стійкості і рівноваги. Будьте справедливими і милосердними. Вам легко даватимуться нові знання і вміння.

Лев

Корисно присвятити цей день своєму тілу. Нетривале голодування і очищення, а також стрижка, фарбування волосся і різноманітні доглядові процедури підуть на користь.

Діва

Раніше розпочаті справи цього дня принесуть перші результати. Ви будете ними задоволені. Але не слід хвалитися плодами своєї праці. Нехай це залишиться таємницею у невеликому колі найближчих людей. Бережіть ці перші успіхи від чужих очей.

Терези

Сьогодні усі починання будуть вдалими. Але особливо успішними стануть творчі, мистецькі проєкти. Якщо ви не маєте відношення до цієї сфери, розпочніть власний культурний цикл: почніть читати книгу, краще – поезію.

Скорпіон

Загалом справи йтимуть добре. Все ладитиметься: і робота, і сімейний побут, і відпочинок. Втримати цей баланс допоможе ваша організованість. Будьте обережні у своїх обіцянках – все доведеться виконати.

Стрілець

Дрібні суперечки, які сьогодні можливі у робочій обстановці, не виведуть вас із рівноваги. Впевнено стійте на своїй позиції, не піддавайтеся маніпулюванням. Домашня атмосфера розрядить обстановку. Купіть додому смаколиків – порадуйте себе і рідних.

Козеріг

Вдалий день, аби розпочати ремонт, полагодити меблі або навести лад біля будинку. Не навантажуйте спину і не піднімайте важкого, краще попросіть по допомогу.

Водолій

Грошові операції і справи з нерухомістю пройдуть спокійно і принесуть неочікувано хороші результати. Домашні побутові справи можна поставити на паузу. Нині час для значних і важливих речей.

Риби

Вирушайте у подорож або влаштуйте відпустку. Втома останніх днів дасть про себе знати. І фізично, і ментально ви потребуєте якісного відпочинку або принаймні зміни «картинки».

Найпопулярніші новини зараз:

Це не пенсія, а справжнє багатство: стало відомо, хто в Україні отримує найбільші виплати

Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні