Вівторок, 2 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 1 по 7 липня: гарний час для ораторів...

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 липня: гарний час для ораторів та благодійності

Этот материал также доступен на русском языке
Липень принесе нам усім ще більше літа та приємних вражень. Але й неприємні сюрпризи також можливі цього тижня. Пам'ятайте – краса світу у його різноманітності, і кожна людина – це окремий Всесвіт.

Якщо щось погане станеться, то результат відчуєте наприкінці липня. Зараз важливо зрозуміло і виразно підходити до вирішення серйозних питань, особливо якщо маєте справу з іншими людьми.

Стаціонарність Сатурна може дати гальмування у всіх сферах життя, але якщо повільно та конструктивно вирішувати завдання, то можна створити собі міцний фундамент у професійній галузі. Звертайтеся за порадою до дорослих та мудрих людей – це допоможе уникнути помилок.

2 липня Меркурій о 15:50 (gmt+3) входить у знак Лева до 26 липня. У цей час активізується спілкування, мова стає яскравою, красивою, переконливою. Гарний час для блогерів, рекламних агентів, громадських людей. Більше того, свою ораторську майстерність не тільки можна, а й потрібно демонструвати – благо, можливостей на просторах Інтернету зараз достатньо. Саме час бути у центрі уваги та вести за собою.

6 липня о 01:57 (gmt+3) молодик у знаку Рака: дослухайтесь до себе в суботу та неділю – ваш внутрішній голос допоможе вам практично в будь-якій ситуації ухвалити правильне рішення. Найближчий місячний цикл є сприятливим для побудови та зміцнення дружніх, споріднених, а також романтичних стосунків. Гарний час для того, щоб взяти з притулку домашнього вихованця, виявити благодійність. Таким чином ви заручитеся підтримкою Юпітера – планети “Великого Щастя”.

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 липня

Овен

У цей період вам слід побоюватися, що недоброзичливці можуть умишляти зле. Також цей час є несприятливим для більшості справ.

Телець

Цього тижня з ухваленням будь-яких рішень поспішати не варто. Візьміть час для роздумів. Також зірки радять зайнятися своїм здоров’ям, можливо, варто відвідати лікаря.

Близнюки

У першій половині тижня зірки не рекомендують розпочинати нічого нового. Намагайтеся запастися терпінням і ставтеся до всього з оптимізмом. Наприкінці тижня можливим є несподіваний прибуток.

Рак

Хороший період у всіх сферах – успіх чекає як при покупках, так і при ухваленні важливих рішень. Однак можливими є конфлікти з родичами, будьте терплячими.

Лев

Це буде чудовий період. Поїздки, зустрічі й взагалі всі нові справи мають принести чудові результати. Також цей час підходить для справ, пов’язаних з документами.

Діва

Ваша уважність до деталей буде особливо корисною цього тижня. В особистих відносинах можливими є непорозуміння, намагайтеся бути терплячими. Приділіть час розвитку нових навичок.

Терези

На вас чекає тиждень, повний подій та нових зустрічей. Будьте щедрішими у похвалах оточуючим і визнанні чужих заслуг. Зірки дають шанс розібратися в собі й реалізувати задумане.

Скорпіон

Тиждень вимагатиме від вас рішучості та зосередженості. Є ймовірність непередбачених витрат. Також можливим є поновлення старих зв’язків.

Стрілець

Цього тижня ваш оптимізм допоможе подолати будь-які перешкоди. Не проминіть нагоду подорожувати або вирушити до когось у гості. Це покращить ваше самопочуття.

Козеріг

Зірки радять бути великодушнішими і сердечнішими. Сміливо відстоюйте правду і не відвертайтеся від чужого лиха. Ставши свідком несправедливого вчинку, не відмовчуйтеся.

Водолій

Цього тижня слід цілеспрямовано утримувати в залізному кулаці свої емоції. Зірки також радять не забувати про своє здоров’я, робити гімнастику і виходити на прогулянку.

Риби

Тиждень обіцяє бути спокійним, що дозволить вам зосередитися на собі. Справи, пов’язані з документами, краще відкласти. Затримка піде лише на користь: є ризик серйозних прорахунків.

Раніше ми розповідали, як у липні треба зберегти здоров’я різним знакам зодіаку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні