Понеділок, 1 Липня, 2024
ГоловнаЗдоров'яОчима чоловіків: три ознаки, які моментально видають вік жінки

Очима чоловіків: три ознаки, які моментально видають вік жінки

Этот материал также доступен на русском языке
Ми звикли думати, що наші роки видають зморшки і сивина. Але є й інші нюанси, які завжди помічають чоловіки і зчитують наш вік безпомилково.

Сухі руки

Суха шкіра рук разюче старить, виглядає зморщеною і немов пошарпаною життям. І якщо на обличчі проблему можна розв’язати за допомогою макіяжу, то з руками справа йде складніше. Тому дуже важливо регулярно використовувати засоби тривалої дії, а не тільки креми для рук, які зникають після першого ж миття.

Раніше ми писали, як захистити локони від сонця.

Пігментні плями на шкірі

Пігментні плями сприймаються як відомий маркер віку. Хоча часто не завжди їх спричиняють вікові зміни, частіше до цього призводить зловживання сонячним випромінюванням. Тож не нехтуйте SPF-захистом і ховайтеся від ультрафіолету під парасолькою чи крислатим капелюхом. Якщо у вас уже з’явилася стійка пігментація, проблему може розв’язати професійний пілінг або лазер.

Різкі брови

Відтінок і форма брів відіграють одну з перших ролей у нашому образі. Вони можуть зробити риси обличчя м’якшими та молодшими, а можуть зробити старим років на десять. Краще відмовитися від надмірно чіткої лінії брів рівномірного заповнення кольором. Під час вибору форми брів віддавайте пріоритет природності й пам’ятайте, що блондинкам пасують брови на один-два тони темніші, а брюнеткам – світліші, ніж волосся.

Вас також можуть зацікавити новини:

Кабмін змінив правила виплат сім’ям військових: хто може отримати 15 мільйонів гривень (відео)

Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні