Раніше ми розповідали, чим обробити кабачки для рекордного врожаю.
Інгредієнти:
- Кабачки – 0,5 кг;
- Яйця – 3 шт.;
- Сметана – 1 столова ложка;
- Борошно – 3 столові ложки;
- Сода – 1/3 чайної ложки;
- Сіль, перець – до смаку;
- Плавлений сирок – 3 шт.;
- Часник – 2 зубчики;
- Кріп – пара гілочок;
- Помідори – 2 шт.;
- Майонез – до смаку.
Приготування:
- Кабачки потрібно помити та почистити шкірку, якщо вони ще молоді, то можна шкірку не зрізати. Натерти на великій тертці. Додати сіль, перемішати.
- Через 5 хвилин віджати кабачки від зайвої рідини.
- Яйця, сметану, сіль та перець, перемішати до однорідного стану та додати до кабачків.
- Всипати просіяне борошно і соду, добре перемішати.
- Застелити форму пергаментом, обов’язково потрібно змастити його олією, щоб основа для рулету не пристала до паперу.
- Кабачкове тісто відправити у форму для запікання. Повинен вийти тонкий шар. Випікати за температури 180 градусів 15-20 хвилин.
- Поки печеться кабачкове тісто, приступайте до начинки.
- Сирки натерти на тертці, подрібнити часник, нарізати кріп, додати майонез і перемішати.
- Помідори очистити від шкірки і нарізати тонкими кільцями.
- Кабачковий корж, коли стане ледве теплим, намазати сирною масою і викласти помідори. Згорнути рулет. Зафіксувати харчовою плівкою та відправити у холодильник на 1 годину.