Субота, 29 Червня, 2024
ГоловнаЗдоров'яМісячний календар стрижок на липень: коли планувати похід у салон краси

Місячний календар стрижок на липень: коли планувати похід у салон краси

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо взимку невдалу зачіску можна сховати під шапочкою, то влітку все на очах. Тому поради місячного календаря стрижок допоможуть вам уникнути невдач і підкажуть оптимальні дні для зустрічі з майстром краси.

Місячний календар стрижок на липень

Сприятливі дні

1, 15, 24, 26, 27, 29, 30 липня – гарний час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

2, 3, 4, 9, 12, 13, 16, 18, 19, 28, 31 липня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

7, 8, 10, 11, 17, 20, 21 липня — сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Чудовий результат дадуть маски для росту, які можна робити в домашніх умовах.

Несприятливі дні

5, 6, 22, 25 липня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не варто у цей день змінювати колір волосся.

14, 23 липня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся ростиме повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися — не бійтеся: новий колір вам личитиме.

Ми також вам радили:

Будете виглядати на 10 років молодшою: стилісти назвали найвдаліші кольори для фарбування волосся

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні