Раніше ми розповідали, як приготувати оладки за традиційним рецептом.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 3-4 столові ложки цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 0,5 чайної ложки солі;
- 250 мл кефіру;
- 320 г манки;
- 0,5 чайної ложки соди.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, вбийте яйця, додайте цукор, сіль і збийте віночком, додайте кефір і перемішайте.
- Частинами введіть манку, перемішайте, всипте ванільний цукор.
- Накрийте миску плівкою і залиште на 30 хвилин, щоб манка добре набрякла.
- Додайте соду і перемішайте, через 5 хвилин можете приступати до смаження оладок.
- Для цього налийте на сковороду трохи олії і ложкою викладіть оладки. Смажте на середньому вогні до рум’яної скоринки.