П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакі оладки ви ще не готували – додайте замість борошна цей інгредієнт...

Такі оладки ви ще не готували – додайте замість борошна цей інгредієнт і побачите різницю

Этот материал также доступен на русском языке
Оладки - це чудова страва для сніданку або швидкого перекусу. Традиційно оладки готують на основі кефіру та борошна, але є рецепт, завдяки якому можна отримати оладки, які залишаються м'якими та повітряними навіть після того, як охолонуть.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки за традиційним рецептом.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 3-4 столові ложки цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • 250 мл кефіру;
  • 320 г манки;
  • 0,5 чайної ложки соди.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, вбийте яйця, додайте цукор, сіль і збийте віночком, додайте кефір і перемішайте.
  2. Частинами введіть манку, перемішайте, всипте ванільний цукор.
  3. Накрийте миску плівкою і залиште на 30 хвилин, щоб манка добре набрякла.
  4. Додайте соду і перемішайте, через 5 хвилин можете приступати до смаження оладок.
  5. Для цього налийте на сковороду трохи олії і ложкою викладіть оладки. Смажте на середньому вогні до рум’яної скоринки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні