Тісто для чебуреків можна готувати за різними рецептами, але саме заварний варіант найкраще. Але досвідчені господині додають у тісто ще один важливий інгредієнт. І це – горілка.
Раніше ми публікували рецепт тіста для чебуреків на мінеральній воді.
Перш ніж приступати до приготування чебуреків, просійте борошно кілька разів, чим більше воно насититься киснем, тим смачніше буде тісто.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…