Четвер, 4 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОдяг буде ідеально чистим, якщо додайте цей засіб при пранні - посилює...

Одяг буде ідеально чистим, якщо додайте цей засіб при пранні – посилює дію порошку

Этот материал также доступен на русском языке
У величезному різноманітті пральних порошків іноді можна натрапити на продукт, який не відпирає речі ідеально. Навіть якісний порошок не завжди відповідає високим вимогам господинь. Якщо ви не завжди задоволенні якістю прання, можна підсили дію прального порошку.

Важливо, що для цього згодяться найпростіші і досить бюджетні засоби, які кожна господиня має вдома.

Раніше ми розповідали, скільки порошка потрібно для якісного прання.

«Солодке» прання для збереження кольору

Цукор здатний підсили пральний порошок, а в результаті випрані речі не втратять свій яскравий колір. Додайте одну столову ложку цукру на 150 грамів прального порошку. Одяг не линятиме і довго триматиме свій колір.

Сіль допоможе виполоскати речі

Звичайна кухонна сіль допомагає виполоскати залишки прального засобу між щільним переплетенням волокон тканини. Тому не завадить додавати 1 столову ложку солі при кожному пранні. Крім того, випрані таким чином речі будуть м’якими і приємними до тіла.

Нашатирний спирт: мінімум засобу максимум користі

Нашатирний спирт буде корисним для покращення якості прання, проте в чистому вигляді його не використовують у такий спосіб. Спочатку 1 чайну ложку спирту розводять у 2 літрах води. При пранні слід додавати 3-4 столові ложки такого засобу для підсилення дії прального порошку або гелю.

Усі засоби рекомендується додавати до прального порошку або гелю. Проте змішувати між собою допоміжні речовини не варто.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні