П’ятниця, 19 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАроматні та апетитні оладки – додайте в тісто замість кефіру цей інгредієнт...

Ароматні та апетитні оладки – додайте в тісто замість кефіру цей інгредієнт і не пошкодуєте

Этот материал также доступен на русском языке
Оладки можна приготувати на кефірі, молоці, дріжджах. Кожен вибирає те, що йому більше подобається до смаку. Але ми пропонуємо спробувати оладки на ряжанці. Головне дотримуватися точних пропорцій і ці оладки стануть найулюбленішими у вашій родині. Вони теж пишні, як і на кефірі, тільки смак більш насичений.

Важливо, щоб ряжанка була теплою, одразу з холодильника використовувати не можна.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки за класичним рецептом.

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 г;
  • Ряжанка – 2 склянки;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Цукор – 5 чайних ложок;
  • Сіль – 0,5 чайної ложки;
  • Сода – 0,5 ч. ложки;
  • Олія соняшникова для смаження.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, влийте теплу ряжанку, всипте соду і ретельно розмішайте.
  2. В окремому посуді збийте віночком яйця, цукор і сіль, додайте до ряжанки, перемішайте.
  3. Борошно просійте і введіть частинами в суміш, перемішайте вилкою до однорідності.
  4. Залишіть тісто на оладки в теплому місці на 20 хвилин, після чого перемішувати тісто вже не потрібно.
  5. Розігрійте сковороду і ложкою викладіть тісто, обсмажте оладки з двох боків до рум’яності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні