Вівторок, 2 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВи закохаєтеся в цей рецепт: пишні та соковиті котлети з печінки із...

Ви закохаєтеся в цей рецепт: пишні та соковиті котлети з печінки із секретним інгредієнтом

Этот материал также доступен на русском языке
З печінки можна приготувати різноманітні страви на будь-який смак. Але сьогодні пропонуємо приготувати котлети, які просто тануть у роті, ніжні, соковиті та смачні.

За цим рецептом виходять саме котлети, а не тонкі оладки.

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти котлети з курячих сердець.

Інгредієнти:

  • печінка (яловича, куряча, свиняча) – 600 г;
  • сало свіже або солоне – 150 г;
  • манна крупа – 4-5 столових ложок;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • мелений чорний перець – 0,5 ч. ложки;
  • цибуля – 1 шт.;
  • олія для смаження;
  • вершкове масло – 25 г.

Приготування:

  1. Печінку подрібніть у блендері або через м’ясорубку. Також подрібніть сало та додайте до печінки.
  2. Додайте сіль, перець та всипте манку. Перемішайте. Нехай фарш постоїть 30 хвилин, щоб манка набрякла.
  3. Цибулю краще додавати не в сирому, а в смаженому вигляді. Тоді котлети будуть смачнішими та ароматнішими.
  4. Розігрійте сковороду з олією і смажте котлети на помірному вогні по 3 хвилини з кожного боку.
  5. Також котлети будуть смачнішими, якщо при смаженні до сковороди додати невеликий шматочок вершкового масла.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні