За цим рецептом виходять саме котлети, а не тонкі оладки.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти котлети з курячих сердець.
Інгредієнти:
- печінка (яловича, куряча, свиняча) – 600 г;
- сало свіже або солоне – 150 г;
- манна крупа – 4-5 столових ложок;
- сіль – 1 ч. ложка;
- мелений чорний перець – 0,5 ч. ложки;
- цибуля – 1 шт.;
- олія для смаження;
- вершкове масло – 25 г.
Приготування:
- Печінку подрібніть у блендері або через м’ясорубку. Також подрібніть сало та додайте до печінки.
- Додайте сіль, перець та всипте манку. Перемішайте. Нехай фарш постоїть 30 хвилин, щоб манка набрякла.
- Цибулю краще додавати не в сирому, а в смаженому вигляді. Тоді котлети будуть смачнішими та ароматнішими.
- Розігрійте сковороду з олією і смажте котлети на помірному вогні по 3 хвилини з кожного боку.
- Також котлети будуть смачнішими, якщо при смаженні до сковороди додати невеликий шматочок вершкового масла.